Remont
sitamajast tualett
kanalisatsiooni omanik 19. oktoober 2005, kl 16.21 |
ko 19. oktoober 2005, kl 17.31 |
hei 19. oktoober 2005, kl 18.36 |
Jaanus 19. oktoober 2005, kl 20.46 |
Kas lokaalne kanalisatsioon pumbatavate settekaevudega?
Kas tahad kasutada ka vana settekaevu?
Põhimõtteliselt - viskad vana toru välja ja betoneerid uue kanalisatsioonitoru. Soovitan viia püstiku läbi katuse välja- ventilatsiooniks, sest settekaev haiseb, ning kaev asub vähemalt osaliselt maja all (tegelikult on ventilatsioon sul juba olemas).
On vaja veel ühte kaevu. Seda tehes arvesta majas elavate ja tualetti kasutatavate inimeste arvuga.
Kaevad augu ja paigaldad kaevu rõngad. Arvesta põhjavee taset sinu piirkonnas. Soovitan kõik kaevurõngaste vuugid teha võimalikult veekindlaks - mastikut ja klaasriiet.
Seejärel ühendad mõlemad kaevud omavahel.
Ning lokaalne kanalisatsioon olekski valmis.
On veel paar asja mist tuleb teha s.t. kaevule kaan ja revisjoni luuk peale.
Kas tahad kasutada ka vana settekaevu?
Põhimõtteliselt - viskad vana toru välja ja betoneerid uue kanalisatsioonitoru. Soovitan viia püstiku läbi katuse välja- ventilatsiooniks, sest settekaev haiseb, ning kaev asub vähemalt osaliselt maja all (tegelikult on ventilatsioon sul juba olemas).
On vaja veel ühte kaevu. Seda tehes arvesta majas elavate ja tualetti kasutatavate inimeste arvuga.
Kaevad augu ja paigaldad kaevu rõngad. Arvesta põhjavee taset sinu piirkonnas. Soovitan kõik kaevurõngaste vuugid teha võimalikult veekindlaks - mastikut ja klaasriiet.
Seejärel ühendad mõlemad kaevud omavahel.
Ning lokaalne kanalisatsioon olekski valmis.
On veel paar asja mist tuleb teha s.t. kaevule kaan ja revisjoni luuk peale.
KO 20. oktoober 2005, kl 09.46 |
tegelikult on meil linnakanalisatsioon nüüd,kuid kuna pärisin
maja eelmisel aastal,siis midagi erilist ma seal ei teinud.
kuid kanal.projekti järgi jääb üks kaev alles.see ei olegi
kõige hullem probleem,kui see ,et teha kuivkäimlast
WC .mida teha selle kastiga seal all,kuhu see kõik koguneb.
minu mõte tõrgub selle ehitamise juures.kes seda teeks ja kui suur töö see on.
aitähh jaanus asjaliku vastuse eest.
maja eelmisel aastal,siis midagi erilist ma seal ei teinud.
kuid kanal.projekti järgi jääb üks kaev alles.see ei olegi
kõige hullem probleem,kui see ,et teha kuivkäimlast
WC .mida teha selle kastiga seal all,kuhu see kõik koguneb.
minu mõte tõrgub selle ehitamise juures.kes seda teeks ja kui suur töö see on.
aitähh jaanus asjaliku vastuse eest.
WC 20. oktoober 2005, kl 09.56 |
Mul tuttav tegi kuivkäimlast WC. Lampkasti lasi tühjaks teha, ära pesta (haises ikka küll), ühendas torud kanaliga. Mis ta selle lampkastiga tegi - äkki ajas liiva nii palju täis kui andis, ei tea. Ja minuteada ventilatsiooni lampkastile ei jätnud.
Meie tegime WC täiesti uude kohta, niisiis lampkast kivisodi ja liiva täis ning peale tsemendist kate. Vendi panime ka kinni. Meil oli see häda kuivkäimlaga, et kuna osa kastist oli maja all, siis pressis haisu tuppa, täpsemalt magamistuppa. Nüüd, kui asi on kinni, pole ka haisu.
Meie tegime WC täiesti uude kohta, niisiis lampkast kivisodi ja liiva täis ning peale tsemendist kate. Vendi panime ka kinni. Meil oli see häda kuivkäimlaga, et kuna osa kastist oli maja all, siis pressis haisu tuppa, täpsemalt magamistuppa. Nüüd, kui asi on kinni, pole ka haisu.
Jaanus 20. oktoober 2005, kl 10.19 |
KO 20. oktoober 2005, kl 10.58 |
mhh 20. oktoober 2005, kl 12.02 |
Sitamaja 24. november 2022, kl 18.45 |
Lisa postitus