Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
plastakendest veel korra
 
hm 26. jaanuar 2006, kl 21.57
Tere!

kas keegi siinsetest foorumlastest osaks öelda, millisel Eesti plastaknatootjal on kõige kitsamad konstruktsioonid ehk lengid-raamid.
endal aknavahetus plaanis (50ndate kivimaja). olen ringi käies tähele pannud, et plastakna konstruktsioon katab aknaavast üsna suure pinna ja seega valgust vähem. ja nüüd siis yritangi välja peilida sellise tootja, kelle kasutatav leng+raam oleks võimalikult kitsas.
suurimad tänud teadjaile!
 
tean et 27. jaanuar 2006, kl 06.44
Koduaken OÜ pakub muu hulgas ka suhteliselt väikese profiiliga aknaid.
 
n 27. jaanuar 2006, kl 07.32
võib-olla saab seina seestpoolt natuke uuristada, et aken jääks osaliselt seina nurga taha...kui nüüd aru said sellest jutust, väljastpoolt jääb müür samasse kohta, seestpoolt natuke ...ca 1..2cm uuristada. Juba sellest, et müürid oleks täpselt otse, on abi, kui mõõtma tullakse, vaata et liiga suuri varusid ei jäetaks
 
mul ka... 27. jaanuar 2006, kl 09.24
... "koduakna" kitsa profiiliga aknad.
 
irw 27. jaanuar 2006, kl 15.18
No, kuulge, minge ikka odavast eestist välja, minge kas või eestimaast 80 km põhja poole, juba seal enam mitte keegi ei pane plastikaknaid, kui lähete veel ikka euroopa või skandinaavia poole , seal on lausa keelatud plastikaknad, põhjustab haigusi, itta minge, seal on see lausa moekaup, juba peale narva jõge on popp ja moodne...
 
hm 27. jaanuar 2006, kl 17.26
irw, tänud targutamast:)
 
u. 27. jaanuar 2006, kl 21.02
TO;irw

plastikaknaid paneb tavaliselt " teine eesti ".
 
aknamüüja 27. jaanuar 2006, kl 23.09
ei ole nii, et põhjanaabrite juures "mitte keegi ei pane enam plastikaknaid". meil on küll väga palju soomlastest kliente, kes tellivad plastaknaid nii üle lahe viimiseks, kui oma siinsetele elamispindadele, ja mitte ainult eraisikud, vaid ka ehitusfirmad. tähtsaim, mida tuleb plastakende puhul jälgida, on korralik ventilatsioon ruumis. kui see on olemas, siis ei ole karta mingit kondentsi ega hallitust, ega kahjulikku mõju tervisele.
 
hm 27. jaanuar 2006, kl 23.29
aknamüüja, kas annaksid oma meiliaadressi, tahaks akende kohta midagi küsida. minu aadress on inka76@hot.ee
 
töömees 28. jaanuar 2006, kl 01.57
Selle kohta kõlbaks ütlus...tahtmine taevariik, saamine iseasi!Tänapäeval saab kõike kui raha on, seega rahakott tasku ja lase teha, telli...puidust, ja ongi vastavalt vajadusele.Õhukese lengiga plastaken hakkab sul korralike külmadega tilkuma nigu mahlakask, kui mitte ei lähe altpoolt suisa jäässe!
 
ikka soomest 28. jaanuar 2006, kl 08.27
to: aknamüüja

äla poika puhu paskaa, ega kõik ikka pooletoobised ole, et sinu loba usuvad,ehitusfirmad?- soomes on nii tugev järelvalve, et järelvalvet teostab ametnik oleks ammu juba kinni...
 
hm 28. jaanuar 2006, kl 12.26
no tore teie arvamusi teada ja lahe, et kõik teavad kõigest kõike:)
see, et uurin, ei tähenda, et kohe tellingi kitsa raamiga;)
rahu!
 
hm 28. jaanuar 2006, kl 12.38
aga kui siin sõnavõtuks juba läks, siis oleks huvitav teada, kuidas teie toimiksite, kui plastakande jaoks raha on, aga puit-alu jaoks enam ei jätku, sest vahe on kahekordne, nii ~30 ja ~60. võtate laenu? panete praegu plasti ette ja nii 2-3 pärast, kui jõukamaks saate, vahetate välja? võtate iga hinna eest, makarone süües, laenu ja siis olete õnnelikud?
ja miks plast on kehvem?
minu arust on "hingamise" jutt suht jama: see aknapuit on niii põhjalikult töödeldud, et ei hinga enam midagi.
jah, olen nõus, et puit on looduslähedane ja inimesele omasem kui plast, emotsionaalselt mõnusam ja plastist muidugi ka ilusam. aga ka väga kallis.
minu meelest oleneb aknavalik ka elupaigast. kui ikka elad eramus, siis jah, puit või pigem puit-alu; kui korteris, sis pole nagu vahet. eriti kui teistel on plast (tegu pole küll mägede paneelikaga, vaid Stalini-aegse kivimajaga).
 
pol 28. jaanuar 2006, kl 13.00
to: hm

Igal majal on fassaadipass, seal on täpselt kõik ilusasti kirjas, millised aknad peavad olemas, teiseks, eks igal inimene teab, kui palju ta tervis väärt on, kas surra loomuliku surma või vähki....
 
ei usu 28. jaanuar 2006, kl 19.18
et need plastaknad nii hullud on, Vähki võib surra vabalt ka puitraamidega. Mõnus on, et aknad käivad lahti mitut moodi, mugav on aknaid pesta ja ilusad valged teised, ei ole karta, et värv maha koorub. Osad putaknad ei käi enam aja jooksul korralikult lahti (6a tagasi paigaldatud). Töötan majas, mis on 10 a. tagasi valminud ja plastakendega, pole nendega midagi juhtunud, sellepärast panin endale ka, mingit jama ei tähelda. Firma oli Plasto.
 
poolast 28. jaanuar 2006, kl 20.46
eelmisele

ega ometi sina PLASTO, ennast reklaami, no, no, kes ikka koera saba kergitab, kui mitte koer ise..., kui need plastikaknad tõesti oleksid nii head ja tervislikud,oleks neid ka euroopa täis, isegi endises kom.maas poolas ei panda...
 
......................... 28. jaanuar 2006, kl 21.33
Eks iga inimene teab, keda ta rohkem usaldab, kas eesti meeste peale müüdavat möga või siis eurooplaste juttu.
 
pÄhh.. 31. jaanuar 2006, kl 22.23
Keegi siin teab,et plastaknad tekitavad vähki aga seda mis sitta omale ja lastele igapäev sisse söödetakse ei näe....
 
Plastiline Oknoo 10. mai 2019, kl 16.59
Ka meie märg vallatu Maaja sai omale värske meikapi mis väljendub uutes plastakendes
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!