Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
plastikaknad
 
külli 10. aprill 2006, kl 20.05
Sooviksin vahetada ära aknad,aga pakkumisi on palju ja kõik kiidavad oma,kas keegi oskab soovitada normaalse hinna ja hea kvaliteediga firmat.Sellel külmal talvel sain aru ,et see on ikka vajalik,sest radikad olid kuumad,aga toad olid külmad.
 
jääsus 10. aprill 2006, kl 20.07
Issand jumal!! Juba jälle oma plastmassiga. Kaua see 90-ndate buum veel kestab? On muud materjali ka olemas kui plastmass.
 
ökoviimistleja 10. aprill 2006, kl 20.29
Dziizas. Platikakna raamid palju üle 15 aasta ei kesta.
Pealegi kui sooje aknaid tahad, siis puit - plastik on külm ja kõle. Raamipakus pornu.
Ka Ega ometi puumajale jälle...?
 
plastik 10. aprill 2006, kl 20.30
oma majale ma plastikud ka ei paneks,aga paneelmajale kalleid puitaknaid ka ei täi panna.
 
jääsus 10. aprill 2006, kl 20.59
Mjah. Ja seda peab ka vaatama, mis ees on pandud. Muidu näeb värk välja nagu koerapulma tagajärg, igal korteril oma lahendus.
 
puit 10. aprill 2006, kl 21.04
enamustel Paneelelamutel, samuti aguli puitmajadel ja nõnna edasi on iga korter pand oma moodi avanemiste/jaotistega aknad ette ning järjekordseid uusi aknaid pannes ei olegi enam suurt vahet, milliseid. Üks pudru ja kapsad kõik
 
kogenu 11. aprill 2006, kl 11.58
Olid mul aastaid puitaknad ja mitte midagi rõõmustavat:
iga mõne aasta tagant tahtsid raamid värvimist ja panid käe raami juurde, tuli külma õhku.Puitaknad "hingavad" liiga palju.
Puitaknad elasid oma aja ära, panin plastaknad.
Miks?
Hinnalt soodsam kui puit või puitalumiinium.
Toatemperatuur tõusis akende vahetamisel kohe mitu kraadi.
Pole muret värvimisega
 
@ 11. aprill 2006, kl 12.30
to külli
omast kogemusest soovitan vahetatava tihendiga aknaid, ehk siis Rehau profiili. Liimitud tihendit ei saa sa ise vahetada, vaid vahetad jälle aknaid :)
Ja seda reklaami, et raam on nii ja naa kordne ei usu ma samuti. Kui raam on 5-kordne ja klaas ikkagi tavaline 2-kordne, mis mõte sellel siis on. Ja kui rahakott lubab, siis soovitan 3-kordseid klaase igatahes.
Endal siis sellised kogemused, ei oska teiste eest rääkida kahjuks.
Jõudu!
 
siiri 11. aprill 2006, kl 13.52
Meil ka vist täitsa tavalised plastaknad. Pole mingeid topeltraame, kahekordne klaas, toonitud välimine. Klienditeenindajalt uuri neid toonimise asju, mingid toonid ja toonimata klaas (välimine ja sisemine) ei pidanud kokku sobima. Kas klaas või klaasi vahel olev õhk/gaas pidi liiga kuumaks minema (päikesega) ja midagi ära lõhkuma (raami või klaasi). Ja kui toonimiseks läheb, siis küsi näidis vaadata. Mõned olid suht rõvedad (pronks - peegeldas tagasi nagu peegel kuigi polnud peegelklaas ja värv oli selline, nagu kellelgil on kõht lahti olnud ja klaasile pasandanud - sorry väljenduse eest, kuid nii see tõesti tundus).

Toas on tõesti palju soojem, tuul ei puhu seelikusaba alt sisse. Aknad higistasid ainult siis, kui talvel oli 25-30 kraadi külma. Meil muidugi vana maja, pole nii hermeetiline, järelikult mingi loomulik hingamine on olemas (nt välisuks-see selline pool pidune). Ja muidugi on ka vannitoas sundventilatsioon. Poes ei soovitatud tuulutusklappe panna. Talvel külmaga pidid purikad vastu vaatama. Kui on soov akende vahele mingi tuulutus teha, siis tihendist tükike välja lõigata ning kui soovi on, siis talveks tagasi panna. Nii meile poes räägiti.

Tookord võtsime mitmeid pakkumisi. Määrav oli ka suhtumine sinusse ja ka kompetents. Kui ei osata vastata sinu lollidele küsimustele, siis järelikult ei tea see pood või tootja, mis kvaliteet on. Meil sai määravaks tuttava soovitus. Tal endal ka samast firmast võetud ja oli rahul. Nagu meiegi. Poe nime või firmat ei mäleta. Asusid Peterburi mnt-l, trammi lõpu lahedal, vastas. Teisel korrusel.
 
k 11. aprill 2006, kl 14.13
elasin korteris, kus olid uued puitaknad. juba paar kuud peale akende paigaldamist hakkas kamm pihta, ei avanenud enam hästi igasse asendisse. suvel oli enam-vähem, sügisel-talvel mingi pidev jama. eks nad niiskusega mängisid pidevalt.
praegu on uued plastikaknad (ca 4 kuud) ja probleeme veel pole...ptüi, ptüi, ptüi üle vasaku õla... ;)
 
jah 11. aprill 2006, kl 14.25
nii ta on, et oma majja plastikuid ei paneks, aga korterelamusse küll. Meil Plastoga meeldiv kogemus.
 
a 11. aprill 2006, kl 15.53
Puit on suht persses materjal.
Olid puituksed, kevadeti niiskusega uks vajus ja kogu aeg jama,et ei avanenud hästi.Vahetasin raudukse vastu, jamad kadusid.Puitakendega samamoodi vajumine.Nüüd plastaknad ja käivad kinni-lahti nagu õlitatult.
 
Mulle meeldib plastik 12. aprill 2006, kl 08.33
Panin korterile plastaknad ja väga rahul. Mõnusalt käivad kinni-lahti. Sooja peavad hästi kinni, müra samuti. Hooldada on ka kerge.
Nii juba 4 aastat. Igatahes olen küttekulude pealt kõvasti kokku hoidnud.
 
ilona 04. mai 2006, kl 15.04
küsimus polnud selles millised aknad paremad on, küsimus oli selles, kas keegi head firmat oskab pakkuda.
 
mõte 08. juuni 2006, kl 12.46
kes ütles et plastikaknad kestavad 15 aastat,see jumala lollus,kestavad samamoodi 50 aastat.Ei idane ega mädane.Ning loll jutt et lähevad kollaseks,näidake palun mõnda.Ning kindlasti osta vahetatavate tihenditega,mitte nagu schüco profiil ehk glaskek, 10 aasta pärast surevad tihendid kindlasti mingil määral ära.Ise ostsin firma nimega rehpol.Aknad 4-5 aastat vanad ja pole mingit probleemi olnud.
 
kirjutaja 14. oktoober 2007, kl 01.26
Kõige kindlam on akna avad kinni müürida, avanemisega on probleeme aga muidu OK:)
 
Plastiline Oknoo 10. mai 2019, kl 17.03
Ka meie märg vallatu Maaja sai omale värske meikapi mis väljendub uutes plastakendes
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!