Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Vendi Köögid?
 
abi 16. detsember 2008, kl 12.24
Kas kellelgi on kogemusi selline köögimööblifirmaga nagu Vendi Köögid OÜ?
Ledsin nende galerii alt ühe köögimööbli, mis mulle väga meeldib.
Kahtlusi tekitab aga see, et nende kontorid asuvad Lasnamäel ja Akadeemia teel ning sealsed töötajad on vist venelased..

Oleks hea, kui keegi saaks omi kogemusi jagada seoses sellest firmast köögimööbli tellimisega.
Tänan!
 
MINNI 11. aprill 2009, kl 15.51
Slaavlased küll aga mööbel ja paigaldus täitsa morm JA HIND VÄGA HEA!
 
miss 15. oktoober 2009, kl 17.08
Vendi köögid ei tea mis on kvaliteet!
 
mai 15. oktoober 2009, kl 20.31
Me ka v6tsime huvipärast sealt pakkumise, päris soodne tuli, kui teistel. Samas kui googeldada, siis leidub nii mõndagi ja eriti vene portaalides, kui oskad vene keelt,siis otsi sealt.
Ja see et saa küsid Vendi köögid, siis meie saime vastuse eii nad ei ole köögid vaid Vendi mööbel:) Mul mees esimene kord kysis kas teil on mingeid probleeme ka olnud, vastas näitsik et ei ole...siis hiljem tegime nats uuringut ja ikka leidsime.
Kui järgmine kord läksime, et saada teada hinda, siis küsis mees uuesti, et teil ju on ikka probleeme olnud, tema et ei ole, siis isegi seal googeldasime et näidata vaata on ju, siis tema ytles sellepeale, et nemad ei ole Vendi köögid vaid vendi mööbel, et see teine asi:) irw, aga miks siis mõlemad asutused asuvad yhel aadressil...Irw vaata kuidas näkku valetatakse:) Seega ei julge sealt osta, kahtlased tundusid...Kuid teenindaja ise oli väga meeldiv ja sai eestikeelega ka hakkama:)( omaniku tütar:)
 
Toomas 23. veebruar 2014, kl 17.09
Soovitan, väga meeldib nende töö tellisin kappi ja köödi.
 
Tiju 16. aprill 2014, kl 16.02
Nõustun Toomasega, mitu aastat on möödas ja olukord firmas on muutunud praegu min teenindati väga mõnusalt ja köögi sain õigeks ajaks kätte.
 
Eva 19. mai 2014, kl 20.38
Tellisin Vendist köögimööbli kärberi esindusest. Jäin väga rahule. Kujundaja oli meeldivalt abivalmis, tänu Tema juhistele köök tuli välja suurepärane. Köögisisustuse ahju, pliidi ja külmiku sain läbi Vendi mööbli allahindlusega. Soovitan siiralt ka teistele!
Siit võib näha ka minu kööki http://vendi.ee/galerii/
 
liisabet 13. juuli 2014, kl 00.53
Tellisin vendist köögi oma väikesele hubasele korterile. hind oli VÄGA hea, teistega ei saa võrreldagi. Kvaliteet, ma ei ole muidugi spets, aga mina ei näe ühtegi viga. suhtumine oli tasemel! tõsiselt, kui palute alet, siis seda ka saate! mis puutub köögisisustusse. siis köögitehnika ale võrreldes suurte elektroonika kaupluste kettidega, on üle 10%. Neil on sealt mingi partneritele mõeldud hind. Mina isilikult ei kahetse, ning soovitan ka Teistele!
 
Vendi Mööbel OÜ pettunud klient 10. märts 2015, kl 20.03
Nõustun eelmise postitajaga. Meil on hetkel sama probleem. Vormistamisel teenindus täitsa okey, kuigi eesti keeles teenindus kehva. Lepingu järgi peaks tellimus paigaldatud olema 2 päeva pärast, kuid keegi pole isegi ühendust võtnud. Isegi mõõtmeid pole veel võetud. Lõpuks võtsime ise ühendust ja lubati tagasi helistada, seda muidugi ei tehtud ja pidime ise uuesti ühendust võtma.
Lisaks oli kahtlane ka see, et reklaamiti suuri soodustusi (-30%), kuid vormistamisel ei teatud sellest midagi ning kokkuvõttes küsimise peale saime minimaalse soodustuse (5%). Loodetavasti saab tellimuse kätte. Ainuke põhjus, miks sealt tellisime oli see, et toode meeldis väga, kuigi sisetunne oli juba alguses halb, et tuleb probleeme. Hinnaklass ei ole sugugi odav võrreldes teiste pakkujatega. Ei soovita!
 
vendi mööbli klient 13. märts 2015, kl 19.40
Minagi ei soovita Vendi mööblist midagi soetada! Köögi tellides nad hilinesid paigalsusega 3 kuud ja siis veel 2 kuud võttis aega et ülemise osa paigaldada ning veel paigaldati valed uksed koos käepidametega. Mille peale kaks kuud lubati suure suuga uste vahetust ja edasi lihtsalt eirati mu kõnesid. Pretensiooni esitamisel vastati kaks kuud hiljem et paigaldatud mööbli osad on õiged nii nadu lepingus kirjas. Muidugi lepingus välja toodud ainult toote koodid mida lahti selgitata oskavad ainult vendi mööbel. Tarbijakaitses ka käidud ning nemad ka ütlesid et toote koodite järgi ei saa midagi kahjuks tõestada aga nende kodulehel nemad siiamaani mustas nimekirjas.
Muidugi kokkulepped olid rohkem suuliselt kuna klienditeenindaja on tuttav sellega usaldasingi teda.

Aga teenindus on tõesti suure naeratusega kuid naeratuse taga peitub oopis valelik inimene kes hiljem lihtsalt kõned ei võtta vastu või siis teda kunagi pole kohal.
 
Regina 15. aprill 2015, kl 12.05
Ärge palun sellest firmast midagi tellige!!!!! Langesin nende reklaami ohvriks. Lubati 30% soodustust, ning tasuta köögi transporti ja paigaldust.
Minu tellimuse lugu lühidalt: detsembris 2014 tegin Vendi esinduses aadressiga Vesse 3 köögiprojekti. Paigalduse kuupäevaks määrati 23.02-27.02.15, kuid reaalsuses polnud keegi selleks ajaks isegi kööki mõõtmas käinud (projekt oli koostatud minu esitatud mõõtude järgi). Sellest ajast peale olen kuni tänaseni iga nädal Vendi ettevõttega suhelnud ja kööki pole endiselt olemas......Minu suurim võit oli mõõtja kohaleilmumine 23.03.15, mis juhtus ainult seetõttu et saatsin neile kurja kirja ja ähvardasin tarbijakaitsega. Nüüdseks olen osa saanud vaid tühjadest lubadustest ja otseses mõttes ajaraiskamisest...... täna esitasin neile ultimaatumi, kas saan ettemaksu raha tagasi või alustavad selle nädala jooksul mööbli paigaldamist. Üldiselt olen väga pettunud, väsinud jagelemisest ja tahan lõpuks ometi kodus remondi ära lõpetada....ei tea kuidas see lugu lõppeb, kuid kindlamast kindel-HOIDKE SELLEST FIRMAST HEAGA EEMALE. Tallinnas on päris palju normaalseid köögifirmasid. Kõige hullem on selle loo juures see, et nad reklaamivad senimaani vene raadios oma ettevõtet ja otsivad pidevalt uusi ohvreid.
 
Georg 27. mai 2015, kl 08.35
Mitte mingil juhul! Ei ole elus näinud halvem paigaldajad. Ebakvaliteetsed ja lohakad. Näiteks, iga kinnitusel oli ettenähtud 2 kruvi, nemad panid igale poole ainult 1 (!!!), selle tõttu kapide riiulid vajusid alla, pinnad läksid katki... Firma omanik on valetaja ja metsik mats. Uskumatu, aga kui teil tekkib küsimus (näiteks) miks töö, mis on kajastatud tellimuslehel ja millest teie olete nendega kokkulepinud on täitmata siis saate vastuse - ei tähenda midagi, see on meil lihtsalt niisugune tellimuslehe vorm. See firma on täielik lurjus.
 
Indrek 27. mai 2015, kl 13.47
Mina ka ei soovita sellest firmast kööki tellida. Lepingujärgsest 9 nädalast sai lõpuks 24 nädalat ootamist, närvikulu ja katteta lubadusi. Kirjtuasin, helistasin, käisin kohal, kaebasin tarbijakaitsesse jne, et ikka enda köök lõpuks kätte saada.

Köök sai ilus, aga ma ei soovitaks Vendi Mööblit isegi vaenlasele!
 
kusti 18. juuni 2015, kl 21.31
http://www.ananke.ee/tootekategooria/koogikomplektid/
 
Bv 18. mai 2016, kl 15.21
Kohutav!
4 nädalat juba tähtaajast üle, kõnedele ja meilidele ei vastata. Tarbijakaitse soovitab lepingust taganeda, aga kööki ju tahaks!
 
Garderoob 28. juuni 2016, kl 13.08
Oli tellitud eelmisel aastal Vendist. Hilinesid 3 nädalad, kuid maksid ilusti kompensatsiooni ja kvaliteedile pretensioone pole.
 
Vendi klient 14. detsember 2016, kl 12.55
EI EI EI! Ei soovita mitte mingil juhul. Oleme Vendist tellnud köögimööbli, paigaldus pidi olema augustis. Tegelikkuses alumine osa paigaldati septembri lõpus ja hetkel juba detsember ja lõpuni mööbel paigaldatud ei ole. Ei aita ei tarbijakaitse, ei helistamine ega kohalkäimine. Väga väsitav protsess, remont juba pool aastat pooleli. Kui oleks ette teadnud ei oleks Vendist mitte mingi hinna eest mööblit tellinud.
 
Triin 29. märts 2017, kl 02.40
Nüüd on Vendi omanikul uus firma Karlsson Mööbel OÜ. Sama asi - ei aita ei tarbijakaitse, ei helistamine ega kohalkäimine. Ärge midagi sealt tellige!
 
Solo 26. juuni 2018, kl 14.00
Tervist, tellisin kööki Vendi Mööblist. Hommikul läksin tööle, kui tulin tagasi õhtul, uus köök oli juba paigaltatud. Olen õnnelik, tänud Vendi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!