Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Milline küte valida
 
Naine 09. detsember 2009, kl 09.45
Sooviks renoveerida vana palkmaja, põrandapinda kahel korrusel kokku ~400m2 vaja paigaldada küte, oskab mõni soovitada mis oleks kõige kasulikum ja mida ka edaspidi, siis soodne kütta oleks. Milliste summadega arvestama peaks? Kogu põrandat korraga üles võtta ei saa, sest olen sunnitud ise ühes maja otsas elama.
 
a 09. detsember 2009, kl 12.53
Söltub väga palju sisemisest projekteeringust.Kui on näiteks avatud lahendused,soovitaks öhk-soojuspumpa kasutada.Lihtne paigaldada ja ei ole ka nii meeletult kallis + hilisem mugavus,et ei pea kytma kaminaid ja pliite.Aga muidugi ka kaminad - ahjud - pliidid,elektrikytet siiski ei soovitaks,suhteliselt kallis.Edu sulle,ei ole kerge head lahendust leida.Endal on öhk-soojuspump+olemas vöimalus kytta ka kaminahju ja pliidiga.Teisel korrusel lisaks kergkamin,mida saab ka vajadusel kytta
 
Naine 09. detsember 2009, kl 13.58
Mõtlesin tegelt ise maasoojuspumba või katla (radikad) peale. Avatud planeeringut ei ole, tube palju ( suur pere;)) Aga pelgan hilisemaid elektriarveid,kui ma just millestki valesti aru pole saanud. Puudega ikka vist veits lihtsam, ahjusid ei taha, kööki pliidi muidugi jätaks.
 
yks 09. detsember 2009, kl 17.10
Kõige odavam lahendus on puuküttekatel või siis puukütte ahjud, miinusena see, et eriti mugav see variant pole, üle paari päeva pead ikka kütma. Maaküte ka suht odav, jääb um. samale tasemele puuküttega. Samasse hinnakanti on ka pelletiküte. Maakütte paigaldus kõige kallim. Ülejäänud odavamad. Aga pead ikkagi arvestama vähemalt 100000kr.
 
Elektriahi 05. veebruar 2023, kl 14.50
https://reporter.kanal2.ee/7701234/reporteri-katse-ahjukute-tanapaeval-kallis-eralobu

Jaa ega ahju pole mõtet orjata parem keerata nuppu. Ikka elektriradika oma mitte seda mis nikastand on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!