Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Kas keegi on tellinud ARUTECH-ist plastaknaid?
 
kas tasub 11. veebruar 2010, kl 21.54
Praegu pakub firma ARUTECH soodushinnaga plastaknaid,allahindlus on 60%.(koos paigalduse ja viimistlusega)Kas on keegi sellest firmast aknaid tellinud,kuidas rahul olete?
 
akendest 11. veebruar 2010, kl 22.15
aknafirmadel on paraku selline komme, et võivad ka kasvõi 95% allahindlust pakkuda, kuid maksad siiski selle hinna mis algselt oli! küsi siiski mitmest kohast pakkumist.
 
Ruut 11. veebruar 2010, kl 22.47
Ise tellisin Fensterist.
 
ei soovita 12. veebruar 2010, kl 22.33
mul mees oli kunagi selles firmas tööl(2kuud). paigaldajatel palgad ja töökvaliteet madal, kuna kaader suht jooksev.
ühe akna ettepanemiseks oli ette nähtud 1 pudel vahtu(vähemalt teistes firmades oli selline nn. rusikareegel); tglt ülemuste käsul pidi ühe pudeliga 3 akent paika saama.
pärastine viimistlus oli kh selline ülejala tehgemine, kipsile 1 kiht pahtlit, 1 kiht värvi. mingitest niiskuse tõketest pold juttugi.
arutech, nagu kauplus maxima, hunnik odavat sitta, sekka mõni norm asi.
 
to:kas tasub 12. veebruar 2010, kl 23.18
Aruteciga kogu aeg jamad, ei soovita.
 
... 13. veebruar 2010, kl 22.32
Enda objektil olnud nendega ainult jamad. Enamasti mingid x venelased tööd tegemas. Vahuga plätserdavad enamvähem kõik mis annavad kokku ja ise peavad tulemust "vsjo normalna". Seda vahu koonerdamist pole täheldanud. Viimasel objektil kus kokku puutusin pressis veel järgmine päev aknalau alt vahtu, sest seda oli lihtsalt nii palju lastud. Aknalaud 3 lauaga ava külge ja makropüssile valu, samuti aknalauad pläkerdati ära ning tehti täkked sisse. Meestel pole isegi elektritööriistu, et normaalset lõiget teha. Pakkusin enda saagi ja seda nad ei kasutanud, tõenäoliselt ei osanud. Mina neile lõpuks allkirja ei pannudki ja omanik samuti, lõpptulemusena keeldus omanik aknalaudade eest ja paigalduse eest maksta. Nende ülemusel oli ka "vsjo normalna" suhtumine. Ei tea palju see hinnavahe, siis mõne normaalse firmaga on.
 
aga 13. veebruar 2010, kl 22.41
Milline on õige akende paigaldamine? Meil paigaldati aknad nii, et töömees paigaldas ja tegi ka kohe viimistluse. Toppis sinna mingid vahuga kokku kleebitud plaadid, tõmbas pahtliga üle, peaaegu märjale pahtlile tõmmati värv peale ja arve esitati 1500 kr viimistluse eest per aken.
 
... 13. veebruar 2010, kl 23.16
Õigesti ei saagi paigaldada selle ajaga, mis neil ette nähtud on.
Normaalne on palgata selleks kaks meest. Üks paneb aknad ette ja äärmisel juhul kleebib need paled paika ja teine viimistleb. Pole mina veel head tulemust näinud nende kohe tehtud paledega. Esiteks loodi ei tunta, silmaga nähtavalt kõverad. Vahest värv isegi kergelt voolab peale ja praod iluvad pea alati. Pale puhul pealegi kinnitusvahendeid peale makro ei tunta.

Õige oleks ikka ühel päeval paigaldada aknad, teisel paled ja maalril lasta vormistada. Ühe päevaga ei saagi head nahka, pigem vaja ikka 2-3 päeval teha jupiti.
 
Marko 14. veebruar 2010, kl 15.24
aknad võib ju tellida,aga mis puutub palede viimistlusse siis jah.........Olen korduvalt käinud uuesti palesid ümber tegemas,nii Arutech-i kui ka Plasto omi
 
Hinnapärija 18. veebruar 2010, kl 18.40
Seal ei osata isegi hinnapakkumist nii teha et summad kokku jookseks.Ja pole seal lõhnagi et 60 prose alla.Isegi Glasgek pakub ilma aleta sama hinnaga.
 
*** 22. veebruar 2010, kl 13.42
keegi siin juba ka ütles, et aknafirmadel ongi see komme, et ega odavamalt ikka ei saa, nad ühele elemendile teevad allahindlust, teine seevastu siis topelt hinnaga... 2 aastat tagasi oli sama ja 2009 aasta jõulude eel ka, nii et ilmselt nii asjad käivadki... aga 2 aastat tagasi võtsin GLASKEK-st ja ma arvan, et tehti korralikult, mitte mingit kohe viimistlemist ei olnud, teised mehed tulid ja käisid koguni kahel korral... sai suht norm, tõsi küll aasta pärast oli mõra kipsplaadi ja seina vahel, tahtsin garantiiremonti, aga lõpuks lõin käega, s.t. ei olnud sellist aega lepinguga jälle kohale joosta ja siis kodus mehi oodata...
 
noh 23. veebruar 2010, kl 05.25
akna võid ju osta. viimistluse ja paigaldusega on tõesti teine teema
 
andres 08. november 2012, kl 21.22
ära arutechist küll aknaid telli. Tähtajad lähevad üle ning peale lepingu sõlmimist ning arve tasumist ei oma lubadused mingisugust tõepõhja!
 
R 10. november 2012, kl 21.55
Mul vist natuke erandlik olukord - kunagi kui nimetatud firma järvamaal alustas sai neilt tellitud ja kuna ise ehitaja siis sai ka seda paigaldust kõrvalt jälgitud - Paide paigaldajad tegid seda tööd esimest korda ja see tõttu oli neid õpetama saadetud 2 umbkeelset lasnamäelt. Ütlen ausalt - ma ei ole nii poole millimeetripealt paigaldust ei enne ega pärast seda näinud - vähemalt need venelased kes tegelikult paigaldasid olid oma ala profid ja seda selle sõna kõige paremas mõttes.
 
paneelikatibi 15. november 2012, kl 21.38
Kui mina oma aknad ära vahetasin, tellisin hinnapakkumise u 10 firmalt. U 7 vastas meilile, üks neist saatis hinna euroajal endiselt eesti kroonides, see ei äratanud eriti usaldust, 8 kuu jooksul polnud viitsinud isegi oma hinnapakkumise template'i ümber teha. Ülejäänud helistasin läbi ja praakisin välja need, kes lubasid kohe kõik ühe päevaga valmis teha. Arutech oli üks neist. Kui firma pakub, et paigaldus, aknalauad, pahteldus ja viimistlus-värvimine kõik ühe päevaga tehakse, on see haltuura. Vahepeal tahavad asjad ikka kuivada. Nii et ei soovita.
 
Ebakvaliteetne 18. november 2012, kl 21.50
Arutechist ei tasu tellida!
 
klient 07. august 2013, kl 00.10
ei soovita
 
anu2 28. august 2013, kl 15.15
Minul positiivne kogemus selle firmaga.Olen tellinud neilt kolmel korral aknad ja hinna ja kvaliteediga väga rahul.Tõsi,paigaldasime ise.
 
t 01. september 2013, kl 23.57
aknad võib tellida, hind odav ja kvaliteet ok. Paigaldus, tõsi küll, ei kõlba karup...e ka mitte. Muid etteheiteid polegi. Kui ise paigaldada, siis võib neilt tellida küll
 
ann 24. september 2014, kl 10.26
elus ei telli enam sealt,,, ootasin akent 2 kuud ja ei mingeid helistamisi ega vabandusi nende poolt,,,, Tallinna teenindaja poolt olematu teenendus,,,, lubati 3 nädalaga
 
liisbeth 30. september 2014, kl 10.15
Akende kohta ei oska öelda, aga töö kvaliteet suht kehva ja lohakas.Lisaks unustati paigaldada lapselukud, mille eest olime juba maksnud. Ajasime neid mitu kuud taga. Pigem ei soovita.
 
võrust 13. oktoober 2015, kl 22.12
Soovitan ARUTECH-toodeteid võimalikult ja võimalusel vältida.
 
t 14. oktoober 2015, kl 21.10
aastad hiljem olen sunnitud oma sõnu sööma. Viimane tellimise kogemus oli piisavalt jube, et ei telli enam ise sealt ega ka soovita kellegile. Las topivad neid Lasnaka sibulatele edasi teate küll kuhu!
 
Plastiline Oknoo 10. mai 2019, kl 16.53
Ka meie märg vallatu Maaja sai omale värske meikapi mis väljendub uutes plastakendes
 
Reklaam 20. mai 2019, kl 11.49
Kui su Windows ei boodi tule meile ja osta pakettaknad
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!