Reisimine
roheliste rattaretk
naiska 26. aprill 2004, kl 11.09 |
Tere.
Olen juba mitu aastat tahtnud roheliste rattaretkest osa võtta, kuid iga kord olen loobunud, sest pole kellegagi minna. Sõbrad-sõbrannad ei ole huvitatud ja üksinda ka ei taha minna.
Kuna sel aastal seis sama, siis mõtlesin, äkki on teisigi minusuguseid, kellel jääb minemata just seepärast, et pole kellegagi minna. Siis võiks ühineda ja lõpuks ometi teoks teha selle mõtte.
Olen naine ja 40.
Olen juba mitu aastat tahtnud roheliste rattaretkest osa võtta, kuid iga kord olen loobunud, sest pole kellegagi minna. Sõbrad-sõbrannad ei ole huvitatud ja üksinda ka ei taha minna.
Kuna sel aastal seis sama, siis mõtlesin, äkki on teisigi minusuguseid, kellel jääb minemata just seepärast, et pole kellegagi minna. Siis võiks ühineda ja lõpuks ometi teoks teha selle mõtte.
Olen naine ja 40.
mina ka 26. aprill 2004, kl 22.31 |
siilu 27. aprill 2004, kl 10.37 |
mida imet siis sinna üksi minna ei julge, ma sõitsin mullu vana laenatud ühekäigulisega ja enamvähem kõik aeg üksi, paar noort plikat oli küll ligi, aga need tulid viimasel hetkel kampa ja muud kokkupuutumist ei olnud, et pidin kogu nende kola vedama ja ühes telgis ka magasime. Kui nad poleks tulla saanud, oleksin läinud sellegipoolest ja loodan tänavugi vändata. Olen ka kõvasti üle 40, kaal üle keskmise ja väljanägemine alla keskmise, ei olnud mullu uutest sõpradest puudust ja küllap tekib neid tänavugi. Täiesti vastupandamatu üritus, sinna lihtsalt PEAB minema.
Nele 27. aprill 2004, kl 12.06 |
minaise 27. aprill 2004, kl 15.18 |
idaviruke 27. aprill 2004, kl 15.51 |
Bussiga. Bussijuht paneb ratta pakiruumi, kui piisavalt lunida ja head vene keelt rääkida.
Teine võimalus - neljapäeva õhtul rongiga Tapale, seal passid tunnikese ja sõidad Narva rongiga Jõhvi edasi. Jõhvis oled õhtul kl 21, siis sõidad rattaga natuke kuhugipoole linnast välja ja paned seal telgi üles. Magad telgis. Kas hommikul ärkad, seda ära minu käest küsi, vabalt võid enda ribide vahelt näiteks kellegi noa avastada vms.
Teine võimalus - neljapäeva õhtul rongiga Tapale, seal passid tunnikese ja sõidad Narva rongiga Jõhvi edasi. Jõhvis oled õhtul kl 21, siis sõidad rattaga natuke kuhugipoole linnast välja ja paned seal telgi üles. Magad telgis. Kas hommikul ärkad, seda ära minu käest küsi, vabalt võid enda ribide vahelt näiteks kellegi noa avastada vms.
Nele 27. aprill 2004, kl 16.15 |
nja 27. aprill 2004, kl 20.41 |
elementaarne 28. aprill 2004, kl 02.26 |
Tallinn-Väike jaam on see, mis linna poolt tulles üle viadukti Pärnu mnt. vasakul jääb (Pärnu mnt.- Juurdeveo ristmikult paarsada meetrit vasakul, tänava lõpus, paistab uhke paekivist jaamahoone), Tondi jaam (pisike puidust osmik) aga täpselt samast ristmikust vasakule (ehk ristmik Pärnu mnt. - Tondi tn.). Tean, 20 aastat siinsamas elanud ja oma lapsele, kes osalemas, lähen just T-V:sse "lehva-lehva" tegema!!!
Katrin 29. aprill 2004, kl 17.14 |
hädas 30. aprill 2004, kl 11.12 |
äri 02. mai 2004, kl 11.33 |
Lisa postitus