Mis see kellegi asi peaks olema, kas mõni inimene oskab või ei oska keelt, peaks vist jälle ütlema, et tüüpiline eestlaslik lähenemine - kusagil maailmas ei kohta nii vähest tolerantsi.
Soovitaks mõnest turismivestmikust võimalikud olulised laused selgeks õppida, kui pole häälduses kindel ja ei julge rääkida, näita raamatust, inimesed mujal maailmas on üldjuhul väga abivalmis. Natuke oskad, nagu ütled, küll hakkama saad, vast oled liialt enesekriitiline. Mina olin kord olukorras, kus seisin
JFKl terminali ees ja pidin jõudma ühte linna Pennsylvanias, kus enne polnud käinud ja mul polnud aimugi, millise ja kus kohast väljuva bussiga ma sinna saan, lennujaamas keegi ei osanud nõu anda, nad seal kõik teavad ainult oma väikest töölõiku. Juhtus nii, et ei tundnud ära inimest, kes vastu tuli - ta oli vahepeal umbes 30 kilo maha võtnud ja istus ning luges lennujaamas mind oodates kusagil pingil, kõndisin temast lihtsalt mööda. Aga kohale jõudsin, vedas! - pika sebimise peale juhtusin lihtsalt õigel ajal õigesse kohta seisma.