Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Austraaliasse reis, kust reisikindlustus teha
 
reisija 11. september 2011, kl 18.43
Sooviksin infi inimestelt, kes on teinud reisikindlustust ja millist kindlustusfirmat kasutada ja millist kindlasti vältida, andke ka teada, kas läks reisil olles ka meditsiinilist abi vaja ja kuidas kõik lahenes?? Tänud ette igasuguse asjaliku infi eest
 
merle 11. september 2011, kl 21.35
Tere ! Tegin kindlustuse Wris reisibüroos- kogu kupatus-ehk siis - reisitõrke, pagasi-, arstiabi. Õnneks vaja ei läinud aga ise olen juba niipalju ilmas ringi rännanud ,et ilma sellise kindlustuseta ei tõsta jalga ka mitte enam Eestist välja.Ei olnud kallis ka, oleneb kui kaua ollakse. Ise olin 1 kuu . Aga ilust ja turvalist reisi.
 
ahmis 11. september 2011, kl 23.37
ise käisin ka kuu aega ja mingit reisikindlustust küll ei teinud! Midagi minuga reisil ka ei juhtunud, isegi ohtlikke loomi ei kohanud!
 
kindlustus 12. september 2011, kl 09.53
olen teinud Aussi kindlustuse ja kasutasin kindlustusmaakleri abi, samuti võid ise vaadata iizi.ee, kõige soodsam tuli QBEst, aga seal oli 2 aastat tagasi mingi noorte jaoks mõeldud kampaania, kuidas nüüd on, seda ma ei tea....nüüd sain teada ka seda, et kui AUssist tagasi tulla ja tahtsin saada reisitõrke- ja pagasikindlustust, siis siit Eesti poolt ei tee keegi seda, sest tingimustes sees, et alguspunkt peab Eesti olema...Aussis on QBE esindus olemas
 
jo 12. september 2011, kl 13.30
need, kes kindlustust ei tee - sel korral ei juhtunud, aga järgmisel? kas olete valmis tasuma ulmelisi summasid nt haiglaravi või eestisse toimetamise eest? või jäävad need kulud vanemate, lähisugulaste kanda, kes niikuinii mures õnnetuse pärast?
 
Austraaliasse 12. september 2011, kl 19.42
Austraaliasse sõit just endal ka oktoobris ees, kindlustuse võtsin läbi Estraveli Salva kindlustusest.
 
reisija ema 19. september 2011, kl 18.29
võin öelda, et kindlustuse tegime Qbe-s (kuna see kindlustus on otseselt seotud Austraaliaga)ning reisija jõudis sinna õnnelikult kohale.
 
Liisi 31. jaanuar 2012, kl 11.07
Tegin QBE kindlustuse, kuid Studenttouri kaudu http://www.studenttour.eu/est/austraalia-reisikindlustus/

Tegime sõbrannaga ning 2 inimese puhul sai juba 13€ allahindlust. QBE enda lehel soodustust aga ei saanud.
 
Backer 24. aprill 2018, kl 11.09
https://sinureisikindlustus.ee/austraalia/ - Tegime elukaaslasega siin ja oleme ülirahul!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!