Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Portugal autorent, ööbimiskohad
 
Ville 07. juuni 2014, kl 19.11
Kas kellelgi on kogemusi Portugalis, Lissabonist auto rentimisega. Kas keegi oskab soovitada, autorendi firmasid Portugalis, millele tähelepanu pöörata?
Samuti ootaks soovitusi öömajade osas Põhja-Portugalis. Varsti reisile minek ja, mõtlen kas broneerida öömaja(d) ette või on seal võimalik ka lihtsamalt peatumispaika leida?
 
meri 07. juuni 2014, kl 19.41
Ise sai käidud eelmine aasta, küll Lõuna-Portugalis, Faros. Elamise bronnisime ette ära ja autole tegime ka Eestis bronni ära. Nii ju mugavam, jõuad lennujaama ja saad kohe oma bronnitud auto kätte ja võid hakata sõitma oma ööbimiskohta.
 
Ati 24. juuni 2014, kl 22.54
Kas keegi oskab ka informatsiooni selle kohta anda, kas on võimalik Portugalis vabalt telkida, rannas ööbida, ilma, et keegi hullult tüütama tuleks või, et midagi, kedagi kartma peaks. Endal ka minek sinnakanti, kus teemaalgatajagi, et oleks teretulnud igasugune informatsioon selle kohta, kus kuidas olete ööbimiskohad leidnud. Kuidas liikunud.
 
porto 25. juuni 2014, kl 11.40
Lissabon on muidugi linn , kus ka palju kõrgendikke ja auto rentimisel peavad juhil olema vahel head oskused selleks et linnas sõita, vahel tänavad ülikitsad,,, linnas sõitmiseks autot ei soovita aga väljaspool linna võib seda proovida.
Kahtlane, et kas ametlikes randades tohib igaüks niisama oma telgi üles ajada ja metsikusse loodusesse ka ei soovita minna ,sest tegemist on ikka riigiga , mis on juba peaaegu aarfika ja õisel ajal liigub ringi ikka igasuguseid ohtlikke olendeid,,, maod, skorpionid jne . Näiteks ametlikes kämpingutes päevas mitu koda piserdati nii maja, muru kui ka kämpingite territooriumit eriliste vee segudega,mis tõrjusid kõik putukad,,, sääsed jne majadest eemale . Ohutum on ikka mingis kämpingus või hotellis olla.
 
Andrei Frolkin 10. detsember 2017, kl 05.54
 
Riina Kai Vainola 22. jaanuar 2018, kl 12.37
Hea info autorendi kohta! Ei olegi varem kaalunud seda, et võtta lennujaamast auto, sest see kipub kallim olema aga no kui ära tasub.... Äkki peaks siis. Kas keegi Europcari on kasutanud (kodukas neil: www.europcar.com)

Ja üldse, kuidas on üldse hiljutisemad kogemused Portugali reisidega? On värskemaid soovitusi öömajade osas? Ma seekordsel reisil mõtlesin Lissaboni vältida ja minna Farosse. Aga öömaja osas otsin alles. Momendil olen vaadanud siit https://www.novatours.ee/puhkusereisid... ja siis Bookingu lehelt https://goo.gl/qgz1vL ka, aga kust veel tasuks?

PS: kodumajutust ei tahaks
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!