Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Bulgaarias, Kuldsetel Liivadel?
 
Kes käinud? 13. juuli 2015, kl 01.23
Üks tuttav käib peale nagu uni, et läheksin temaga augusti teises pooles viimase hetke pakkumisega Bulgaariasse. Mul üks töökaaslane käib seal igal suvel kogu perega, võtab "kõik hinnas" ja kiidab taevani. Ma inglist väga ei räägi, vene keelega saaks seal kenasti hakkama, see on minu jaoks argument sinnasõidu kasuks. Aga pole eriline rannas vedeleja ega ööpidutseja, kas seal huvitavaid ekskursioone kah tehakse, ja kui kuum augustis on? Üleüldse - jagage kogemusi ja näpunäiteid, palun.
 
Vallerii 13. juuli 2015, kl 01.41
Vaadata ühtkoma teist on, aga rannapiirkondadest eemal, vahemaad on aga päris suured (pealinn Sofia 400+ km näiteks) ning transpordivahendid aeglased. Augustis võib +35 C kanti kah vabalt olla.
 
aga? 13. juuli 2015, kl 09.50
Aga miks sa selle töökaaslase käest ei küsi, kes kogu aeg seda vahet sõidab?! Tema teab vast ikka kõige paremini?!
 
käinud 13. juuli 2015, kl 10.02
Ma olen käinud mitmeid kordi: soe ja odav:)
Aga ainult Kuldsetele Liivadel passida päevad läbi rannaliival on mulle igav ja seal on ka kõik mitu korda kallim, kui rannapiirkonnast eemal.
Endale meeldib minna Varna (Kuldsete Liivadele lähedal) ja seal siis võtta rendiauto ja sõita veidike ringi: üks päev nt Varna linnas koperdada (mereäärt mööda läheb kilomeetreid pikk "tänav", kus on kahel pool söögikohad-öösel baarid, turul on megahead magusad ja värsked murelid, arbuusid, vastavalt kuule, praegu ilmselt murelid läbi, need on juuni alguses), teine päev Kuldsed Liivad, kolmas päev Nessebar jne, jne. Vaadata seal on ja ilm on alati hea. Ka takso on odav.
Sunny Beach on kaugemal, sinna ma ei läheks, Kuldsed Liivad on etem mu meelest (küll oleme SB-st läbi käinud Nessebari külastades).
Bulgaarias on superhea ja odav söögikett: Happy (miskipärast rannapiirkondades neid pole, küll aga Varnas, Sofias jne). Superhead toidud ja väga hea hind.
Augustis on seal ööpäevaringselt soe (lisaks soe merevesi muidugi).
 
kah mineja,augustis 13. juuli 2015, kl 12.33
Tahtsin just samalaadset teemat teha,aga keegi juba uurib siin maad.Väga hea.Ma küsiksin teadjate käest,et mis riideid peaks kaasa pakkima?
 
käinud 13. juuli 2015, kl 16.29
Ma soovitaks vaadata ilmateadet enne minekut ja selle järgi kohver pakkida:)
Üldiselt on kohapeal tavaliselt olnud soojemgi ehk et ilmateade on olnud veidi negatiivne. Kui ka tulebki vihm, siis see on korraks ja pärast jälle päike väljas ja kõik on üsna ruttu kuiv, aga õhk veidi värskem vihmast. Vähemalt suvel on nii, kui mina olen käinud.
Augustis peaks olema sooja vähemalt +30 kraadi.
Mingi väike kampsun (või selline pika varrukaga asi)võiks igaks juhuks kaasas olla. Kasvõi Eestist ära sõites/tagasi tulles või Bulgaarias öösel vajadusel selga panemiseks (kuigi seal augustis öösiti +20). Aga seal pole riided nii kallid, saab ka kohapealt vajadusel osta.
 
... 13. juuli 2015, kl 21.26
mulle see bulgaaria tilulilu ei meeldinud, kordades etem türgi.
 
algataja 13. juuli 2015, kl 22.01
aga?-le: sellega, kes seal igal suvel käib, ei tööta me enam koos, ja tema vaatamisväärsustest ei huvitu:-(
...-le: mis on Türgis paremat? Egiptuses sai türgi saun ära proovitud, millises kohas Türgis oleks HUVITAVAM kui Bulgaarias?
 
käinud 14. juuli 2015, kl 10.02
Olen Bulgaarias, Türgis ja mujalgi käinud. Egiptusest meeldis rohkem nt Iisraelis Eilat, mis on kohe Egiptuse kõrval, aga kordades puhtam ja toredam koht.

Kuigi Türgi meeldib mullegi Bulgaariast rohkem, aga Bulgaaria kasuks räägib reisi odavus ja kohalolemise (toit, baarid, hotellid) odavad kulud, soe ilm ka muidugi garanteeritud. Ja ka Bulgaarias on tegelikult vaadata, nagu igal pool.

Ja kes veel vaatamisväärsustest ka väga ei hooli, sellele on seal soe ja soodne.
 
Mila 14. juuli 2015, kl 10.42
käidud, meeldis ja kunagi lähen tagasi ka. otse tänavalt tuleb ekskursioonid osta, saab soodsamalt, bussid võtavad hotelli eest peale. käisime bussiga isegi türgis ära. ekskursioonid venekeelsed. vene keelt tänaval räägivad enamasti vaid vanemad inimesed, aga hakkama sellega saab, sest rahvas seal on väga sõbralik ja abivalmis. meil oli hotell otse mere ääres- kõik läksidki ujumisriietega otse hotellist merre, seda ei peetud imelikuks. ja meri on soe ööpäevaringselt :)
 
m 15. juuli 2015, kl 09.13
Käisin juunis. No mis ma oskan öelda ,mõnus soe ilm oli ,merevesi jääkülm ,lained ohtlikult kõrged ja meri sügav. Aga ma pole ujuja ka:) Sel ajal oli veel suht vähe rahvast ,august pidi turismiaeg olema. Kui oled pidutseja ,siis see koht on ilmselt super, baarid avatud, rahvas möllab. Midagi odavat ma seal küll ei näinud ,kui siis jah need järgitehtud firma prillid ja lõhnad jm. ,kõik mis meil endalgi. Varna on linn kus aeg on seisma jäänud ,kuigi jah linna rannad olid odavad ja meri polnud ka nii sügav. Tagasi ei läheks.
 
jep 19. juuli 2015, kl 18.58
Kas septembri lõpus on seal veel soe?
 
tecc 19. juuli 2015, kl 20.07
imelik kuigi bulgaarias pole prostitutsioon täiesti legaalne , nii nagu hollandis ,,, siis igasugused naised ja baarid pakuvad seksuaalteenuseid ja samas on prostitutsiion täiest legaalne tügis ja kreekas siis seal küll keegi nii tugevalt midagi ei pakkunud...kuldsed liivad on nagu väike bordell , sageli võib kohata sex shope jne
 
Reena 22. juuli 2015, kl 08.57
Mis riidesoovitusi sa nii väga ootad kui on teada, et sooja on stabiilselt 30+? Ütlen kleidi ja bikiinide värvi?

Türgi on muidugi etem jah, seal augustis muidugi veel kuumem, aga kuna hinnaklassist ei ole väga kõrgem kui Bulgaaria, siis ise läheks Türki, lemmikkoht reisimiseks. Kindlasti Alanya piirkonda. Aga Bulgaaria on ka ok.
 
Sirje 09. mai 2017, kl 08.58
Soovitan leida võimaluse minna mingile Bulgaaria õhtule, kus öösel saab vaadata kuu ja tähtede ja lõkketule paistel mehi paljajalu hõõguvatel sütel tantsimas, mis igivana bulgaarlaste komme. Ja see on tõesti lummav.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!