Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
lendamine Ryanairiga
 
tahaks lennata 18. september 2015, kl 09.00
ei ole enne Ryanairiga lennanud, kavatsen lennata käsipagasiga- TLN Lennujaama kodulehel on kirjas, et Ryanair lubab pardale võtta ainult ühe käsipagasi st käekott, kohver, läpakas jms peavad moodustama ühe ühiku (misasi on üks ühik?); samas Ryanairi koduleht lubab lisaks kohvrile veel ühte väikest kotti; kas keegi teab, kuidas siis tegelikult on?
 
a 18. september 2015, kl 11.47
See üks väike kott vōib olla vaid väga väike käekott .kohver ja mistahes muu suurem kott ei ole lubatud,proovi ikka ühte ära mahutada.
 
:) 18. september 2015, kl 12.10
Üks ühik ongi üks ühik. Läpakakott või suurem kaamerakott või käekott ei tohi olla lisaks kohvrile. Kõik tuleb ühte ja mõõtudele/kaalule vastavasse kotti ära mahutada.
 
ilus naine 18. september 2015, kl 12.42
Jah, yldiselt sellest kisa ei tõsteta, kui sul on veel normaalse suurusega istme alla mahtuv käekott lisaks kohvrile.

Aga igaks juhuks tasub olla valmis selleks, et see kott tuleb pardalemineku ajaks kohvrisse toppida, aga see võimalus on siiski 1 kahekymne vastu kui mingi eriline huinjaa juhtub pardaleminekut kontrollima.
 
kõige ilusam naine 18. september 2015, kl 12.50
Lubatud on 1 suurem ja teine väiksem kott kindlate mõõtudega, tean, sest lendan tihti Ryanairiga.
 
ka naine 18. september 2015, kl 15.26
jah, üks väiksem kott + kohver/reisikott. viimati oslost tagasilennul oli ühel naisel nö suurem käekott, a`la selline millega meie naised tavaliselt käivad. paluti kohvrisse pakkida - aga ei mahtunud ja siis pidi see naine lisatasu maksma. karm lugu. aga senini ei ole meie kohvreid keegi mõõtma hakanud, kuigi on hirmus täispressitud olnud ja silmnähtavalt paksemad kui lubatud
 
rändurinna 18. september 2015, kl 16.01
olen neli korda lennanud Ryanairiga sellel aastal, ikka keskmise suurusega asju täis topitud käekott lisaks suuremale käsipagasile kaasas. pole keegi mõõtma ega lisatasu küsima tulnud.
Ryanairi kodukal täpsed mõõdud kirjas nii suurema käsipagasi kui väiksema lisakoti kohta.
 
miia 22. september 2015, kl 12.37
Alles äsja lendasin Ryanairiga, kohvrit keegi ei mõõtnud. Võib-olla peaksid arvestama sellega, et kui kohvreid palju, siis suuremad käsipagasid pannakse võib-olla alla pagasiruumi (tasuta siis), et kergestipurunevad asjad võiks olla kohvris kohe peal pool, et vajadusel saaksid need enne eeldatavat kottide loopimist välja võtta. Aga asjad saab siis vajadusel kiirelt peale piletite kontrollimist välja võtta. Käekoti mõõdud on ka kodulehel kirjas, aga seda ka keegi ei mõõtnud, mul oli päris suur õlakott (veidi üle normmõõtude. Lisaks veel vedelikud, et kuni 100ml nõu ja selliseid pudelikesi võib olla nii palju, kui mahub kokku ühte 1liitrisesse pealt suletavasse kotti ja seal nad peavad muidugi ka kohe pakitud olema. Huvitaval kombel läätsevedelikku sinna hulka ei arvestatud, kuigi võtsin spetsiaalselt 100ml pudelikese. Aga see vedeliku nõue on küll muidugi aastaid juba igas lennukis, igaks juhuks kirjutasin :).
 
tahaks lennata 25. september 2015, kl 09.01
tänud vastajaile; küsin veel selle 1l vedelike koti kohta- kustkohast neid (peale lennujaama) saab? Selveris on müügil nt 1,2l minigrip-kotid...ja kas sobib nt läbipaistev kosmeetikakott?
 
miia 25. september 2015, kl 11.04
Peab olema ikkagi kilekott, aga kui sa nüüd ei pane sinna rohkem kui 10*100ml vedelikke, siis sobib kindlasti 1,2l pealt suletav kilekott ka.
 
rändurinna 30. september 2015, kl 09.19
mul oli see Selveri 1,2-liitrine kilekott pungil täis topitud purgikesi ja tuubikesi, nii palju kui mahtus :) keegi kaaluma ega mõõtma ei tulnud.
 
enter 10. oktoober 2015, kl 22.31
tahaks lennata Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tänud vastajaile; küsin veel selle 1l vedelike kot
> i kohta- kustkohast neid (peale lennujaama) saab?
> Selveris on müügil nt 1,2l minigrip-kotid...ja kas
> sobib nt läbipaistev kosmeetikakott?

Mina lendan juba aastaid läbipaistva, pealt lukuga kosmeetikakotiga. Mõõdud vastavad lubatule.
 
Rudra Frolova 04. jaanuar 2018, kl 05.24
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!