Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Reisime soojale maale ja kohe!
 
Päikest püüdma 31. oktoober 2016, kl 11.30
No ei taha pimedat ja kõledat ilma. Minema siit, pikemaks ajaks päikese alla. On huvilisi? M48 e-mail: energy4u@mail.ee
 
kuuvari 28. november 2016, kl 16.15
Käidud küll, pole seal teha midagi, 3-4 tundi rannas ja ülejäänud päevaga pole midagi peale hakata, käid ja vaatad neid losse ja kirikud ja saad aru, et inimesed on igalpool ühesugused, jokutavad igavuse peletamiseks niisama, joovad ja söövad ja vestlevad, vestlevad ja vestlevad,noored otsivad paarilist, vanad ka muidugi kes on üksikuks jäänud ja tulebki koduigatsus peale, saad jälle tv vaadata arvutis olla (ma ei võtnud arvutit kaasa) ja lauatennist mängida,jalgrattaga sõita, spaas käia ja mõne sõbraga niisama juttu ajada, ehk tuleb lumi ka maha siis- suusatama!
 
onkel 28. november 2016, kl 20.01
oma arvates viibingi praegu soojal maal, ainus mis puudub on soojus :D
suvi oli jah hea soe, aga praegu selline +14 keskmiselt
 
to kuuvari 28. november 2016, kl 23.53
mis jutt see on, et pole teha midagi. Tulin just soojalt maalt, kus olin 2 kuud. Tagasi tulin ainult sel põhjusel, et kaaslastel oli vaja tagasi eestisse tulla ja päris üksi ei julgenud võõrale maale jääda. Ise ei oleks küll enne kevadet jalga siia külma ja kõledasse eestisse tõstnud.

Meil selle kahe kuu vältel küll mitte kordagi ei tekkinud probleemi, et igav oleks ja rannas peesitamist tuli kogu aja peale ehk paar tunnikest, kui sedagi (sellest hoolimata oleme pruunid nagu pähklid). Koguaeg oli muud tegevust. Muidugi, kuna me üürisime korterit, siis osa ajast kulus ka päris tavalise majapidamise peale.

Et inimesed on igalpool ühesugused? No kui ainult rannas ja hotellis vedeled, siis seal ehk ongi. Kui liigud ringi ja suhtled kohalikega, siis näed, et soojal maal on inimesed hoopis teistsugused. Mingeid morne ja tusasid nägusid ei näinud me kuskil. Kõigil on aega küll ja keegi ei ela selle nimel et ennast surnuks töötada.

Nii et kohe, kui leian kaaslase, siis lähen tagasi ja enne kevadet ei mõtlegi tagasituleku peale.
 
küsin 04. jaanuar 2017, kl 10.12
to viimane

Kas leidsid kaaslased ja kas oled tagasi, või ikka Eestis. Plaan minna.
 
me 04. jaanuar 2017, kl 21.01
mõistlik mõte. ülehomme läheme.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!