Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Cancun / Playa del Carmen Quintana
 
Skywalker 24. veebruar 2017, kl 01.04
Mees 45 plaanib minna Kariibi mere randadega tutvuma märts-aprill. Eesmärgiks looduslikku ilu nautida ja puhata. Rahamure ei ole. Ideaalis tahaks seda teha meeldiva vastassoost kaaslasega. Naine 30-45 kes tunneb huvi võib kontakteeruda skywalker70@gmx.com.

Ettevõtmine üheskoos õnnestub vaid siis kui tekib pooltevaheline klapp. Selle eelduseks peavad meil olema intelligentsus, karisma, hoolitsetud ja hea figuuriga keha, positiivne ellusuhtumine. Kui asi klapib võib tegelikult reisida kuhu iganes ja mitu korda aastas.
 
HAHAHAHAAAAAA 24. veebruar 2017, kl 08.47
Otsusta ära ükskord kas oled 29 või 31 45? Ja kas ihas saadetud copi paste kirjad enam ei tõõta ? IRWWWWWWWWWW
 
rändurinna 24. veebruar 2017, kl 10.20
aprillis on ilge kuumus ja niiskus seal juba. mõistlikud ja rahamuredeta inimesed reisivad sinna ikka hooajal, st kuni veebruari lõpuni.
muidu võiksin giidiks tulla. olen Yucatanil pikemalt rännanud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!