Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Pool kruiisi rootsi
 
Algaja 29. aprill 2017, kl 14.12
On plaan Juunis pikemaks ajaks Rootsi sõita ja vahelduse mõttes otsustasime kaaslasega lennuki asemel laevaga minna. Üheotsapiletid Stockholmi on kruiisist topelthinnaga seega oleks vist mõttekam lihtsalt kruiis osta ja Stockholmis mitte tagasi tulla. Mida teha aga kajuti ja plastikkaardiga? Minu mäletamist mööda tuli kruiisi lõpus kajutiuks lahti jätta ja kaart sinna lukustussüsteemi. Kuidagi tobe oleks Stocki jõudes infolauda minna a la noh võtke see kaart nüüd, me enam tagasi ei tule :D
 
:) 29. aprill 2017, kl 15.41
Mis selles tobedat on?
 
Algaja 29. aprill 2017, kl 16.46
Sest üldiselt nagu eeldatakse, et inimene teeb kruiisi ikka lõpuni kaasa. Mõnel vist poleks vahet see kaart varem ära viia, isiklikult seda teha ei tahaks.
 
xxx 29. aprill 2017, kl 17.36
Ma ei näe, mis vahet on reisijal sellest, mida laevapersonal eeldab. Vaba voli reisida, kuidas just mulle meeldib. See ju tavaline ühistranspordivahend.
Oled kindel, et tõesti eeldatakse, et kõik kruiisivad, kuigi on teada, et nii saab odavamalt kohale? Vaevalt küll.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!