Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
kas sadamas on turvakontroll?
 
laevareisija 29. aprill 2017, kl 22.37
Tere, kas sadamates on turvakontroll või on see ainult lennujaamades?(plaanin rootsi kruiisile minna)
 
turvakontrollijanna 07. juuni 2017, kl 18.06
Mind huvitab ka, kas Eestis ja Rootsis on juuni seisuga sadamas passikontroll ja kas seda tehakse käsitsi vöi tsuskan passi koos käega aparaati ja ootan milla rauad avanevad?
Andke teada.
 
Okei 10. juuni 2017, kl 21.27
Kahtlased kysimused, teavitasin igaks juhuks veeikonstaablit.
 
automaatne passikontrollija 17. juuni 2017, kl 19.04
Kas sa oled kunagi seisnud käsitsi kontrollitavas passikontrollis, kus töötaja ei saa hakkama, on öpilane kui lennult tulnud, veel hullem kui keskööks maandud. Sama pass läheb automaadis käsi passil siuh läbi. Stockholm-Tallinn-Stockholm kruiisil olles ei ole mitte tore oma aega viita Tallinnas passikontrollis. Tead, üliagarus on ogarus. Ma tahaks teada, kui kaugel sa oled kodunt üldse käinud, moderaatorile teavitaja. Sinu passi ei taha arvatavasti keegi näha vöi reisid sinna kuhu jätkub ID kaardist ja mitte kaugemale maailmas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!