Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Kreeta
 
N26 07. juuli 2017, kl 19.23
Tere!
See suvi ilmselt Kreetale ei jõua, aga hakkasin mõtlema, et arvatavasti järgmine suvi teen ühe korraliku kahe nädalase reisi Kreetale. Kuhu täpsemalt soovitaksite minna? Kuna rahaliselt saan siis üsna mõnusa reisi lubada, siis kas oleks mõtekas võtta pakettreisi, kus kõik hinnas? Arvatavasti tahaksin palju näha, kultuuri nautida, samas rand võiks olla võimalikult lähedal, et ka seal natukene pleesitada ja kohalikku ööelu nautida. Seega selline päris väike külake ei tohiks olla, aga samas päris lärmakat ka ei tahaks. Kes-kus on käinud? Jagage palun soovitusi ja mõtteid. Vaikselt juba uurin, jube põnev. :) Ah jaa, millise reisibüroo kaudu olete käinud? Endale on jäänud silma Novatours, Estravel, Aurinko. Suur tänu kõigile vastanutele!
 
' 08. juuli 2017, kl 14.03
Üksi lähed vä?
Mind näiteks hakati mõnitama ja taga kiusama kui ma üksi reisil käisin.
 
N26 08. juuli 2017, kl 15.41
Üksi jah. Otsustasin, et võtan julguse kokku ja vähemalt kord elus käin üksinda reisil. Annab enesekindlust ja rohkem usku iseendasse. Minul on küll väga julgustavad inimesed ümber, kes just ütlevadki, et muidugi mine ja avasta ilusaid kohti. Nii et ära tee välja nendest kes mõnitavad vms, ilmselt kadedusest! :) Aga loodan, et välismaal seda ei juhtu. Olen kuulnud, et Kreetal inimesed sõbralikud ja abivalmid, nii et loodan parimat.
 
N26 08. juuli 2017, kl 20.58
Samas kaalun ka airbnb kasutamise võimalust. Kirjutasin ka mõnele väga lahedale inimesele, kes üürib oma korterit välja ja väga abistavad vastused on tulnud. Seega tuleb kaaluda-mõelda. Mida teie soovitaksite? Kas pakettreis või siis omal käel? :) Ja kuhu Kreetale täpsemalt minna võiks? Kus teie käinud olete?
 
* 17. juuli 2017, kl 13.11
Mulle meeldib rohkem läänepoolne Kreeta ja unistan, et kunagi lähen sinna veel tagasi ja võtan hotelli Hania vanalinna, mitte mõnda kuurorti :)
Kas plaanid auto rentida või avastada saart reisibüroode poolt pakutavate tuuridega? Hania asub suhteliselt saare läänepoolses otsas ja kui tahta tutvuda ka saare idapoolse osaga, siis on väga pikad sõidud. Selles mõttes oleks mõistlik võtta hotell saare keskele. Või siis jagad oma aja nii, et poole reisist oled ühel pool ja teise poole teisel pool.

Pakettreis või omal käel? Pakettreisiga on mugavam - Tallinnast istud lennukile ja oled otselennuga 4 tunni pärast kohal. Turismifirma toimetab ka hotelli. Omal käel on sõit sinna tülikam (kui sa just ei osta meie reisikorraldajalt lendu), aga hotellivalik on mitmekesisem.

Kindlasti aga ei soovita võtta "kõik hinnas". Kreeta on täis mõnusaid tavernasid kus einestada ja isegi kui rahas kaotad (AI tuleb tavaliselt odavam, kui omal käel korralikes kohtades söömas käia), aga sul on vabadus saarel ringi liikuda ja einestada just seal, kus parasjagu kõht tühjaks läheb, mitte ei pea arvestama sellega, et vaja õhtusöögiks hotelli tagasi jõuda ..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!