Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Palun head nõuannet Tenerifele sõidul
 
Liia 25. juuli 2017, kl 20.05
Kas keegi on käinud Adeje Beachil kevade poole.
Me ei oska valida, kas on parem minna märtsi algul või aprilli algul.
Kas on rannas vee tp erinev ja kas aprillis toimub veel hotelli basseinide soojendust.
Kui märtsis on rannavesi sama mis aprillis, kas valides aprilli alguse kaob ära võimalus vähemalt hotelli soojendatud bassus sulistada? Või on ka aprillis veel soojendused sees?
Kui kallis on rannatoolide ja varjude laenutus?
Tänud vastajatele.
 
eid_151cc720647c22 26. juuli 2017, kl 18.41
Märtsi algul on ookean pisut karastava veega, just hommikuse mõõna ajal, koos tõusuveega läheb soojemaks. Veetemperatuur on sel ajal umbes 19-20. Kuidas hotellides bassu vett soojendatakse ei oska öelda, eks sõltub hotellist. Rannatool umbes 2,5 ja vari samuti.See oleks siis terveks päevaks.Olen käinud seal nii aprilli kui märtsi alguses. Päiksega soovitaks mõlemal juhul olla väga ettevaatlik, aprillis eriti. Ja kohanimi on Costa Adeje, see on loomulikult pisiviga. Mina läheks siiski märtsi algul, aprillis kõrvetab päike minu jaoks juba liialt.
 
Liia 27. juuli 2017, kl 15.37
Reisibüroo helistas hotelli ja selgus, et märtsis soojendatakse hotelli Villa de Adeje Beachi basseini vett, aprillis tõenäoliselt soojendust ei ole. Kirjutan, et see oleks teadmiseks neile, kes plaanivad aprillis sõitu Tenerifele.
 
Puhkaja 28. juuli 2017, kl 23.25
Sõidame sinna piirkonda puhkama juba oktoobris, nii et igasugused nõuanded ja huvitavad sisereiside soovitused on teretulnud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!