Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Rootsi kruiis ja alaealised
 
juku 03. oktoober 2017, kl 21.18
Tere!

Kaks 17.aastast soovivad minna Rootsi kruiisile. Hetkel on kajutisse märgitud lisaks meile ka nö 25.aastane “saatja”, kes tegelikult kaasa ei tuleks, vaid on pandud lihtsalt selleks, et saaks teha broneeringu.
Seega siit küsimus - kas me saame pardakaardid printida välja self check-in kassast ja jalutada kahekesi pardale või sellega võib tekkida mingi probleem ja võidakse suunata päris kassasse? Lugesin varasemaid postitusi ja seal oli arvamusi seinast-seina.

Kui tihe on Rootsi poolt tagasi tulles hetkel piirikontroll - kui lähme Rootsis maha ja tahame laeva tagasi saada, kas siis võib tekkida ka mingi probleem?

Kurjad kommentaarid võib endale jätta, lihtsalt uurin maad :)
Maaks 04. oktoober 2017, kl 08.52
Saad kasutada check-in automaati ja laeva minnes on automaatväravad ning keegi tegelikult ei kontrolli mitte midagi. Dokument (ID) võta kaasa ikka!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!