Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Dominikaanid
 
reisija 22. oktoober 2017, kl 16.00
Tere! Tahaks veebruari lõpus reisile minna ja olen siin pikalt uurinud kuhu ja mis. Hetkel ongi sõelale jäänud Dominikaani vabariik. Täpsemalt siis Punta Cana. Kahjuks ei ole väga palju informatsiooni leidnud, et kuidas seal see elu praegu on. Kõik on suht sellised vanad postitused. Mind huvitakski, et palju seal kohapeal raha kulub, et kallis on siis väljas söömine ja poes millised hinnad on jne. Samuti olen lugenud, et kui sa Punta Canas kõik hinnas resorti ei võta, siis pole väga mõtet sinna minna, sest väljaspool resorte turistidele midagi väga pole. Kas see on tõsi? Niiet jah äkki on keegi kes on nüüd käinud siin kunagi Dominikaanidel ja oskab muljeid ja nõuandeid jagada. Ise ei oskagi enam midagi arvata, igal inimesel erinevad arvamused ja lõpuks ei teagi mida uskuda ja mida mitte. Oleksin tänulik igasuguse info eest :)
 
Ene 30. oktoober 2017, kl 00.54
Punta Cana on kõige igavam kant, ainult resortid. Hoiaksin saare põhjarannikule ja Samana poolsaarele, seal on palju huvitavam minu kogemuste põhjal
 
reisija 30. oktoober 2017, kl 18.30
Nojah, reis juba broneeritud. Kuna lend läheb Punta Canale, siis sinna põhjarannikule ikkagi suht pikk maa, niiet niisama sinna väga ei lähe vist. Mis seal siis ikka, eks käime ja vaatame üle. Kuigi hoobi sai küll sellest vastusest ja selline tunne, et mis seal siis ees ootab, aga aitäh ikkagi, et arvamust avaldasite ja vastasite.
 
Ene 06. november 2017, kl 03.20
Pole probleemi, Punta Canas on ilusad rannad kus vedeleda. Aga kui peaks igav hakkama, siis hüppate bussi ja sõidate ringi, bussiliiklus on seal mugav. Loomulikult ka rendiauto on variant.
Head reisi!
 
reisija 08. november 2017, kl 20.16
Mõtlesin ise, et saaks ka sõita Puerto Platasse, et olla siis üks nädal näiteks seal ja teine nädal Punta Canas, aga see raha mis selle transpordi eest küsitakse on päris kallis. Ja lennupiletid ka, täitsa huvitav kuidas siselend nii palju maksab. Noh bussiga sinna sõit küll pikka aga samas huvitav oleks kindlasti, näha elu olu. Silma jäigi, et saab tellida mingi minibussi vms, kus juht ka, aga ilmselt see jääb kalliks. Mis piirkondi soovitaksite külastada? Et kui tekibki tahtmine kuhugi põrutada, siis mis need lähimad paigad seal siis oleks kuhu tasuks minna?
 
Jan 16. november 2017, kl 03.23
Kasutage liinibusse, need mugavad ja odavad. Võite päeva-paar vaadata ringi Santo Domingos ning seejärel soovitaks põhjarannikut ja Samana poolsaart.
Seal palju tegevusi, kohapealt saate täpseid soovitusi
 
reisija 16. november 2017, kl 19.27
Jaa, plaan ongi nüüd nädal Samana poolsaarel veeta. Ja siis ilmselt ikkagi ülejäänud reis Punta Canal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!