Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
0.99€'ga reisile - kas pettus või mitte?
 
jalkamees 26. aprill 2018, kl 20.54
Sattusin täna ühe facebooki reklaami otsa, mis lubas 0.99€'ga reisile sõidutada. Klikkasin peale ning hakkasin asja veidi uurima. Jõudsin lehele www.flitrip.ee - nad lubavad inimesi viia 0.99€'ga reisile.

Uurisin ka firmat veidi, kuna alguses tundus kahtlane värk, aga vähemalt mulle tundub, et pole scam, nad on ilusti välja toonud oma nimed ning kahe võitjaga ka videod teinud. Samuti on päris mitu artiklit nendega meedias ning ühe asutajaga isegi postimehes intervjuu.

Kuna praegu on kampaania, et krediidi ostul panevad 100% enda poolt juurde krediiti, siis tegin 5€ sisseostu ning sain 10€ eest mängimiseks raha. Reisivalik on ka päris vinge, ise valisin Mallorca, kuna pole kunagi käinud. Järgmise reisi võitja peaks juba lähiajal selguma. Lisaks on neil võimalus ka krediidi teenimiseks kui kutsud sõpru. Juttude järgi teenivad mõlemad (Peale seda kui kutsutud sõber ostab vähemalt 1 pileti) - niiet kes tahab teenida, siis võite kasutada minu linki liitumiseks: www.flitrip.ee?raf=ref6606656

Kas keegi on ka juba mänginud ning mida arvate? Kas kellelgi on ka mõnda head ideed, kuidas võimalikult head tulemust saada? Ise proovisin google mapsi streetviewga enamvähem õige asukoha üles leida, pärast piletiostu sain tagasisideks, et asun 10% parima mängija hulgas, ju siis läks päris hästi.
 
Peeter 29. aprill 2018, kl 21.36
Kas loteriiga on võimalik võita? Kindlasti, aga vaevalt sellise lollitamisskeemiga. Sellised asjad on juba enne olnud. Parem osta mõni euroloto pilet.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!