Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Türgi Lüükia reis
 
Nuriseja 14. november 2018, kl 13.49
Käisin Reisil Türgi-Lüükia, võtsin transpordi paketi ja Õhtusöögipaketti (HB, poolpansion), sissepääsutasud ekskursioonidel ja giidi teenus. Klienditeenindajalt uurisin ka lähemalt mida pakett täpsemalt sisaldab ja vastuseks sain, et Bussireis mööda Türgit, päev täielikult sisustatud kodulehel oleva reisiprogrammiga. Reisil olles selgus aga, et see pole veel kõik. Tuleks lisaks võtta lisapakett, mis sisaldab viiel päeval ˇ3 tunnist üritust koos lõunasöögiga summas 155eur.


Kui seda ei võta, siis tuleb oodata tühermaal neid, kes sellele üritusele lähevad (so giidi tsitaat).

Reisilt tagasi tulles uurisin klienditeenindajalt, uuesti üle, et mida täpsemalt see lisaprogramm tähendab, kuid tema ei teadnud sellisest asjast midagi.

See ju tähendab seda, et algselt pakutud reisiprogramm oli poolik ???

Kas see tähendab, et kiid tegi omaalgatuslikult reisiraames isikliku kasusaamise huvides Nikal-Travel arvelt omale lisasissetulekut.

Või on see Nikal-Travel maksuvabalt saadud tulu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!