Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Egiptus
 
UUdishimulik! 19. jaanuar 2019, kl 13.10
Tere hääd inimesed! Mõne nädala pärast kavas puhkus Egiptuses.Pole varem käinud ja kui siin uurin tuttavate käest siis tekib paras segadus minule,erinevad soovitused,mis ju loomulik.Olge hääd kribage mõnele küsimusele vastuseid.1.Hinnad,(külmkapi magnetid,halvaa,tee,maitseained) 2.Kus kasulikum raha vahetada ja kas Ameerika dollar või ikka kohalik.3.Kui tahan maksta pangakaartiga seal siis kas läheb ka mingi protsent.3.Päikekreemid ,kas kindlasti 50 Ette tänades!
 
Mutt 25. jaanuar 2019, kl 21.19
Seal pole sugugi nii soe ja päiksekreeme vaevalt vajate. Kaubaks lähevad dollarid, tipiks vaja väikseid kupüüre. Oleneb kuhu lähed - sharmi või hurgadasse? Sharmis turul vaja kõvasti kaubelda, mõni pood ka fiks hindadega, katsutakse raha valesti tagasi anda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!