Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
soomest eestisse tagasi kolimine!!
eve1ee 14. jaanuar 2021, kl 21.42
Terve!

+ plussid ja - miinused
kas on hea mõte ?

olen terve enda elu soomes elanud aga juhtus nii, et elukaaslane soovib tagasi eestisse kolida ehk siis koju, et talle ei meeldi soomes elu ja mina ei oska öelda elu eestis. ja niivisi ma kõigungi kahe heinakuhjavahel mida teha? kui ma eestisse tagasi koliksin, siis ema ja noo teised hakkavad sellele 100% vastu, et elu kõige lollim otsus
 
punktike 27. märts 2021, kl 11.51
Ei oska öelda elu kohta soomes, et kuidas sealne elukvaliteet on, aga eestis tundub, et endiselt kooritakse rahalises mõttes kõik endale(poliitikud) ja rahvale jagatakse piskut. Pidevalt on ikkagi tunne, et rahva heaolust ei hoolita ja oma õiguse nõudmiseks läheb palju vaja. Pealegi praegu paljud on töökohad kaotanud, nii et töö leidmine pole ka kerge.

Ehk saad abi mingist facebooki grupist, mille nimeks äkki eestlased soomes vms. Nad kindlasti oskavad paremini rääkida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!