Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Reisiblogid (eesti ja välismaa)
Kadri 27. oktoober 2022, kl 13.45
Tere,

Eestis on ilmad juba sombused ja aeg on vaadata korra soojematesse maadesse. Oskab keegi häid blogisid reisimisvaldkonnast tuua (nii eesti kui välismaa). Lihtsalt, et saaks ülevaateid erinevatest riikidest ja kes teab äkki ka häid pakkumisi.
Tänud ette!
mari23 01. november 2022, kl 21.36
Hei Kadri, tõesti ilmad on sombused ning nagu vanasõna ütleb: "Kui ilmad halvad, siis mine kuhugi kus ei ole halvad!"

Aga kuna ise loen paljusid erinevaid blogisid, siis on mõned ikka silma jäänud. Noo ütleme nii, et kui tahad inglise keeles lugeda, siis blogisid taiioba. Eestis jällegi valik kehvem.

Näiteks käisin just Tenerifel ja enda üllatuseks leidsin ühe eestikeelse blogi. Googeldasin Tenerife vaatamisväärsused ning leidsin sellise lehe: https://infoviking.ee Super lux, et keegi siis sellist asja teeb, leiab veel nii mõndagi uut.

Kui küsisid midagi ka inglise keelsest blogist, siis tuli mulle üks meelde küll. Jällegi käisin reisimas ning üksi Kreekas. Otsisin üht maagilist saart kuhu täpsemalt minna ja leidsin sellise artikli sellelt lehelt https://genemtravels.com/ Sealt leidsin oma lemmiku Milose näol.

Olge mõnusad ja käige reisimas!
 
Johannes Bill 07. mai 2023, kl 19.58
Ise leidsin sellise Eesti reisi blogi: https://reisiradar.ee/

Sain päris hea ülevaate Itaalia vaatamisväärsustest mida külastada
 
Peeter Sinine 13. mai 2023, kl 19.33
Hei! Mina loen seda blogi: https://capitale.ee/
did_1364475 18. august 2023, kl 15.13
Tervitus kõigile, kuna reisin töö tõttu pidevalt ja palju, otsustasin ajaviiteks kirjutama hakata oma käimistest ja kogemustest. Usun, et omas võtmes erineb see pisut teistest tavalistest reisiblogidest. Esimene koht, mille süvitsi võtsin on Põhja-Inglismaa väikelinn nimega Grimsby, kus kindlasti siit keegi kunagi käinud pole, ja usun, et ka minemas pole. Sellegipoolest kui kellelegi peaks huvi pakkuma siis: http://reisiloba.wordpress.com

Hetkel pesitsen Sardiinias ning lähima aja jooksul üritan ka sellest mingitsorti raporti valmis vorpida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!