Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Kopenhaagen
 
Liisu 23a 11. aprill 2004, kl 22.47

Lähen Kopenhaagenisse mõneks päevaks. Küsimus seal olnutele - mida soovitate kindlasti vaadata ja teha?
 
Plahh 11. aprill 2004, kl 23.04
Vahakujud, Ripley, sexmuuseum, kuningakoda, Tivoli on vist kinni veel, merevaigukas, l2hedal on Rosklide oma viikingitemuuseumiga ja kuningapere (matmis)kirikuga, raekojad, samuti natuke kopsist v2ljas on yks euroopa suuremaid akvaariume..., yldiselt on h2id meelelahutuslikke muuseume niiet tapab...eeh, v2ga hea oli ka riiklik kunstimuuseum, t6eliselt suur ja v6imas.
Tead, marsi turismiinfosse seal, osta endale kindlasti mimtep2eva turistikaart (transport tasuta, enamus muuseume ka, samuti l2hirongid tasuta, ja bussid...no n2iteks Roskilde on just l2hirong), muuseumid on tavaliselt 6htul kella 9-10-ni lahti ja naudi kindlasti kanalipubisid, mega head kalaleivad on, ah soo, kanalis6idu v6iksid ka teha ja kui aega yle j22b, siis Malm6 otski on kiiresti tehtav.
 
Mina 12. aprill 2004, kl 12.00
soovitaks minna kopenhaagenisse veidi hiljem, kui juba tivoli lahti on ja kanalikallastel elu keeb.
 
kiku 13. aprill 2004, kl 21.36
tivoli avatakse 16 aprill, nii et kui lahed parast seda Taani, kulasta kindlasti, imeilus. Koik kohas, mis Plahh mainis, on vaatamist vaart ja peamised kohad, kuhu oma sobrad olen niinud, kes mind kulastanud. Kanalituuri soovitan aga esmajoones, annab vaga hea ulevaate mitmetest vaatamisvaartustes, mine kindlasti turismiinfosse, otse Tivoli juures, seal saad infot koigi vaatamisvaartuste kohta.
 
Piret 17. aprill 2004, kl 20.18
Mina soovitaks ka minna siis kui Tivoli juba lahti on ja kanalitel saab sõita.See on kogemus mida naljalt ei unusta!Kindlasti tasub vaadata enam-vähem kõike mis on vaatamisväärsuste kategooria alla pandud.Kuid ära unusta kuninganna lossi ja ka suveresidentsi,rääkimata väiksest merineitsist.Mine parem kauemaks kui paariks päevaks ja naudi sealolekut,pärast ei taha enam tagasi tulla;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!