Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Slovakkia
 
Reisiline 12. aprill 2004, kl 14.06
Tere! Korraks tuli idee suvel slovakkiasse minna. Kuuldavasti olla sealsetes suusakuurordites suvel puhkamine tõeliselt odav ja huvitav. Kas kellelgi on kogemusi? Näiteks kui palju kulub majutuseks ja kohapeal ja tegevusteks ja kaua näiteks võtab autosõit sinnakanti? Ja mis kohti soovitaksite v mida näiteks ka kohapeal näha ja teha soovitaks? Kõik kogemused on teretulnud. Päikest!
 
bee 13. aprill 2004, kl 16.42
Käisime eelmisel suvel autoga. Esimesel päeval sõitsime läbi Läti-Leedu, hilisõhtuks Poola välja, seal ööbisime. Teisel päeval uhasime läbi Poola ja õhtuks Slovakkiasse. Olime oma telgiga ja ööbisime campingus Liptovi järve (Liptovska Mara)ääres (www.atctrnovec.sk), seal on muidu ka majakesed. Väga ilus koht mägede keskel, lähedal on Aquapark Tatralandia, termaalveebasseinid, samuti arvukalt matkaradu. Campingus olid olemas pesemis- ja söögivalmistamisvõimalused ning muu tarvilik. Olime seal paigas 4 päeva ja tegime ümberringi väljasõite, siis sõitsime edasi Ungarisse - aga Slovakkia meeldis ausalt öeldes palju rohkem, nii et olime ka tagasiteel veel paar päeva Slovakkias. Hinnad on seal hästi odavad (poes), usutavasti ei maksa ka suusakuurortites ööbimine suurt midagi. Sellelt aadressilt saad vaadata majutusvõimalusi:
http://www.liptov.sk/ubytko_uk.html

Minna tasub kindlasti :-)
 
Sirli 18. aprill 2004, kl 20.13
Käisin suvel 2003 Bratislavas (umbes 1800km) Jäin väga rahule ja lähen sel aastal jälle.
Mõningad hinnad: näiteks hotelli 'Bratislava' restoranis maksis korralik praad + õlu kokku ca 70.-EEK-i,
'Armani' teksad (mis eestis maksavad ca 2000.-) olid hinnaga 600-700 EEK-i jne
kuulu järgi kalleimas prantsuse restoranis, suutsime leida kõrgeima prae hinna, mis eesti rahasse ümberarvestatult oleks 200.- krooni.
Ilus vanalinn, läbi linna voolav Doonau ning kui see peaks ära tüütama, siis Austaria pealinna Viini on ainult 65-70km ;-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!