Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Tai
 
elts 12. aprill 2004, kl 21.42
Tahaksin väga sinna reisida. Olen kuulnud, et pilet on küll kallis, aga elu seal kohapeal odavam kui nt Egiptuses või Türgis või Kanaaridel.
Kuidas sinna üldse mõttekam minna oleks - kas üksi või grupiga? Millise summaga kohapeal (no nii paar nädalat) võiks arvestada, kui ma eriline raiskaja ei oleks ja kõige kallimas hotellis ei ööbiks?
 
Haad Rin 12. aprill 2004, kl 22.07
JAAA! pilet on kallis aga tai on kõige parem! mingi egiptuse-kanaariga ei saa võrreldagi. odavam on ka, oleneb muidugi kuhukanti kavatsed minna. minu soovitus oleks vältida pattayat, phuketit, hua-hini kus on metsikult turise ja loodus ka ära rikutud tänu sellele. oleneb muidugi mida otsid - kui tahad mugavat lesimispuhkust siis võid samahästi ka egiptusesse minna, sellest paremat kohta lihtsalt päikesekäes lesimiseks ja mittemidagi tegemiseks ma ei tea. Kui aga seikleja oled siis tais lõunapoolsed saared - kas Krabi ja selle ümbruse saared või teisel pool Surat Thani piirkonnas Koh Samui, Koh Tao ja minu lemmik suur Koh Phangan! Hästi huvitav on ka põhja tai - see muidugi tõsisemale kultuurihuvilisele. ee, ja gruppi ka väga ei soovita sest oletan, et grupp lihtsalt paigutatkse kuhugile pattaya-phuketi hotelli ja siis müüakse eraldi rahaeest bussiga "toome-viime" ekskursioone. Parem kogu kokku paar seiklusjanulist sõpra ja võid saada elu parima elamuse! aa, ja väga hea abimees sel iseseiklemise reisil on LonelyPlaneti reisiteatmik - sealt saad igasugu infot - siis kohaliku transpordi, ööbimisvõimaluste ja kõige muu kohta koos orienteeruvate hindadega. Edu ja ehk kohtume Kohphanganil :)))
 
pärm 13. aprill 2004, kl 16.12
Eelnevale kirjutajale polegi midagi juure lisada - kõik kenasti ära öeldud. Vahest ehk see, et kui sõpru punti ei õnnestu meelitatada, siis minu meelest on Tai küll see riik, kuhu ka üksinda rändama võib minna. Seal liigub päris palju vahvaid rännuselle, kellega osaliselt marsruute klapitada annab.
Ise oleks käpp Põhja Taid avastama, aga alles ehk järgmisel aastal. Mitte varem.
 
Amadeus 13. aprill 2004, kl 16.47
Meil pulmareis Taisse. Augustis lähme. Mul küll teatud eelarvamused tolle maa suhtes, a kall tahab nii kangesti minna. Nojahh, piletid ka ostetud... A augustis pidi seal vist vihmaperiood olema?
 
suuri 14. aprill 2004, kl 09.24
Mis selline reis võib umbkaudugi maksta,umbes kaks nädalat?
 
riine 14. aprill 2004, kl 12.40
Soovitan osta lennupiletid ja hotell bronnida netist(vajalik kred.kaart)Selline koht nagu www.r24.org.....olen ise sealt bronninud ja kõik oli ok! Hotell oligi selline kui pildil ja öö kahele maksis 350 eeku.Tuba oli väga normaalne,air-coniga ja puhas.Reisibürood küsivad hotellide eest mõttetult kallist hinda...
 
Haad Rin 14. aprill 2004, kl 14.55
Nooh, lennupilet oleneb kui hästi otsid ja misfirmaga lendad, läheb 10-13000. kohapeal elamine pole kallis, kui oled keskmiseks kokkuhoidlik siis peaks kenasti hakkama saama ka 5000 eeguga. Kes ringi kavatseb liikuda sel minu arvates pole suurt mõtet üldse hotelli ette broneerida, saab kohapealt, kuna neid kohti on nii palju ja lisaks hea võimalus hotellipidajaga kaubelda sõltuvalt kui kaua sa ühe koha peal olla tahad...
 
suusi 15. aprill 2004, kl 13.28
praegu finnairi soodus 8530 ja lh 8888 .lisanduvad maksud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!