Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
saksamaa
 
anu 13. aprill 2004, kl 23.33
kuna reisin esimest korda saksamaale, siis ehk viitsib keegi infi jagada.millised on hinnad söökidel-jookidel,jäätisel, puuviljadel, riideesemetel, jalanõudel.palju maksavad muuseumide piletid. Milline on seal ilm ja kust internetist võiks midagi kasulikku lugeda
tänan ette.
 
mammu 15. aprill 2004, kl 13.41
nüüd vist vastamisega juba hiljaks jäänud
 
Laura 15. aprill 2004, kl 21.38
Vaata www.eesti.de,saad äkki mingit infot.Söök-jook on tavalises hinnas(kuid nats rohkem kui ikka meil siin),õlu on odav,tubakatooted on väga kallid.Riideesemed ja jalanõud jäävad keskmisesse klassi,oleneb kust osta-mõned asjad saab ca 30 euroga kätte,mõned 100.Tuleb lihtsalt sellised häid kohti otsida ja välitda ehk turistidele mõeldud,seal on tavaliselt väga kallis.Ilm on enam-vähem sama nagu meil(põhajs),lõunas ehk tiba soojema ja niiskem kliima,parimn aeg minekuks oleks juuli-august.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!