Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Hinnad Norras
 
suslik 14. aprill 2004, kl 10.54
Äkki oskab keegi jagada konkreetset infot hindade kohta Norras . Palju näiteks maksab keksmine lõunasöök jne.

Tänades
 
pipp 14. aprill 2004, kl 12.19
mõtekas on vaadata neid lõunapakkumisi, nii peaks isegi mingi 149 NOkiga midagi saama, eriti pakuvad lõunaid hiina restoranid.
muidu arvesta ikka 200NOKi inimesele. suitsud olid veel paar aastat tagasi ca 60NOK'i, alkohol pubis ikka korralikult kallim, ei mäleta, aga mingi 100 eesti raha ikka tuleb õlle eest.
vinmonopol'ist raatsisisn aint veini osta, see nii enam-vähem sobiva hinnaga, muu võttis hinge kinni.
riided ja kingad võib ale korral väga odavalt saada. mulle endale ei tundunud tegelikult rooded üldse väga kallid. lahedaid poode ja kui otsida, leiab palju.
mis sind ennast konkreetsemalt huvitab?
üldiselt võib öelda nii, et kui just restorani ei trügi, siis saad ilusti hakkama. ma ei saa öelda, et mul eriti rahakott puuga seljas oli, aga elasin hästi. käisin kohvikutes ja kohvipoodides koguaeg. seal need head kohvipoed (olid vist suuremad ja maitsvamad kohvid mingi 30-40NOK ringis), baguetid ja koogid pole ka tapva hinnaga (50NOK), aga liialdada just ei saa...
muuseumid olid küll minu jaosk liiga kallid ja nii jäi palju nägemata, ka teater.
nii et kallis, aga elab üle
tegelt ma ikka ise nii väga restorani ei trüginud, vahel harva lubasin 150 eest mõnes pubis endale midagi hamba alla. rohkem ei raatsinud
 
Kaa 14. aprill 2004, kl 12.24
Kui poest süüa ostad ja ise teed, pole nii kallis midagi. Valmislõunad söögikohtades on väga kallid, iga päev ikka lubada ei saa. Muidu poes on hinnad poole kallimad kui meil. Praad tavalises söögikohas umbes 250-300 EEK, restoranitoitude hinnad...mulle üle jõu. Teenindus ei ole eriti viks ja viisakas. Väike õlu maksab söögikohas umbes 60 EEK.
 
ak 14. aprill 2004, kl 12.31
Meenub, et hamburger (võib olla oli eine) maksis miskit 90 NOK-i!! Samas mõningate selliste lihtsamate toidukaupade hinnad polnudki väga metsikud. Näiteks bensukast saime kilose jäätise eesti rahas paarikümne krooni eest.
 
ehhee 14. aprill 2004, kl 14.34
fish&chips oli 90 nok i, sai maksis poes 20 nok
 
suslik 14. aprill 2004, kl 15.51
Aitäh kõigile kes viitsisid infot jagada. Huvitas jah rohkem see turisti moodi käimine, et vahel ostan midagi juua või näksida või jäätise.... Restorani ei hakka ka ise ilmselt minema aga väljas kuskil lihtsamas kohas süüa tuleb ilmselt küll paar korda.
Aga kui õlu on nii kallis siis äkki peaks seda hoopis kaasa võtma siit. Ei tea kui palju seda üle viia lubatakse inimese kohta?
 
Kati 15. aprill 2004, kl 12.30
Käisime eelmisel suvel Norras autoga.Planeerisime, et õhtul ja hommikul sööme kämpingus ja lõunat väljas. Kui aga sa oled mägedes, siis sa lihtsalt ei pruugigi leida mingit söögikohta. Igal pool on aga imeilusaid pikniku kohti. Mul oli väga kahju et ma ei võtnud kaasa priimust ja süüa oleks võinud ka Eestist rohkem võtta. Mõned ühekordsed grillid olid ja mõned ostsime juurde. Grillvorstid seal on aga jubedad.
2 korda käisime restoranis ja siis olid arved umbes tuhat EEK-i (2 täiskasvanut ja laps ilma alkoholita ).
 
aga 15. aprill 2004, kl 14.03
meie käisime autoga, priimusega ja oma söögiga. 2 nädalat käisime 3000 krooniga. Ööbisime telkides suvalistes metsaäärtes, süüa tegime ise, vahest paar jäätist ostsime. Selle raha eest ostsime diislit ka. Hirmus kallis on küll. Õlu oli eestist kaasas ja ühele talumehele kes meil oma maal ööbida lubas andsime ka 2 purki.
 
A 03. mai 2004, kl 01.10
Kui Oslos oled ja muuseumidesse tahad minna osta Oslo card, sama nagu Tln on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!