Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
puhkus horvaatias
 
vigri 14. aprill 2004, kl 14.52
plaanin augustis horvaatiasse, kuskile mere äärsesse kuurortisse puhkama minna.kas keegi oskaks jagada mingeid kogemusi seoses horvaatia mereäärse piirkonnaga?
 
mariet 14. aprill 2004, kl 15.17
mine krk saarele krk linna! mandrilt saarele sillaühendus.
 
nopsu 15. aprill 2004, kl 10.26
kogu mereäär on sobilik puhkamiseks, ka. saared, mida on seal palju. Kindlasti kasuta kummikingi ujumisel, põhi teravaid kive täis. Kõik oli meie reisi ajal tore, aga sellega peab arvestama, et inglise keelega on raske hakkama saada, aga kehakeel aitas meid alati välja.
 
Kats 15. aprill 2004, kl 20.40
On jah mereäär ilus! Mina käisin möödunud aastal Zadaris: ilus Vana-Rooma linnake, hotell mere ääres, piiniad :)
 
igal pool magada ei tohi 16. aprill 2004, kl 14.48
http://www.reisijutud.com/node.php?id=917
 
trips 26. aprill 2004, kl 17.31
Mina käisin samuti Zadaris ja veel oskan soovitada Trogirit Splitist 25 km kaugusel, mõlemad on lihtsalt fantastilised väikesed linnakesed. Esimese lähedal saab tegelda mägimatkamisega (http://www.paklenica.hr), Splitist saab alustada island-hoppingut ehk saarelt saarele reisimist, hinnad ei hammusta (http://jadrolinija.hr). Saared on nii põhjas kui lõunas lihtsalt fantastilised.

Soovitan Zadaris ööbimiskohta ka http://www.apartments-croatia.com/osobnaen.asp?BR=1006. Pererahvas oli äärmiselt kena, horvaadid peavad meid üldse oma saatusekaaslasteks ja vennastuvad kiiresti.

Mõistlik on võtta eramajutus (zimmer, sobe, soba või apartmani), mida leidub hulgaliselt veepiirile mõne kuni mõnekümne meetri kaugusel. Eramajad on soodsad ja mugavad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!