Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
kämpingud Roomas
 
kai 15. aprill 2004, kl 13.10
Tere,
Kas keegi on ööbinud Roomas või seal ümbruses kämpingutes? Oleks tänulik infi eest nagu: mis oli koha nimi, millised tingimused, milline trantspordiühendus kesklinnaga jne.
Suured tänud ette!
 
Laura 17. aprill 2004, kl 06.51
Jah, olin kaks aastat tagasi ühes Rooma kämpingus. Hea kogemus. Kahjuks hetkel ei tule nimi meelde, aga uurin ning annan teada. Käisin ka Pompeijs, seal olin kämpingus Spartacus.Üldiselt on nii, et Itaalias mahutatakse kämpingusse tulijad ka siis ära, kui on väga vähe ruumi, pannakse ikka telk telgi kõrvale. Samas, Prantsusmaal või Saksamaal on kämping täis, kuigi kohti näib olevat.Üldiselt on suvel kämpingud alati täis. Näiteks Toulonis, Prantsusmaal, ei leidnudki vaba kämpingut ja veetsime öö parklas, autos magades.
Saksamaal olid kämpingud ülimalt korralikud ja puhtad. Itaalias räpasemad (eriti pesemiskohad).
 
Kats 18. aprill 2004, kl 13.20
Mina kah Rooma all kämpingus ööbinud ja muidugi nime ei mäleta... aga igal juhul oli tegemist kämpinguketiga - sama firma omades ööbisime ka Firenze all näiteks.
Meie sõitsime kämpingust Rooma oma autoga, seega ühistranspordi kohta ei oska suurt midagi öelda, aga miskid liinikad käivad küll. Hind oli normaalne, eesti rahas nii 300-400 eeku (aga see oli mitu aastat tagasi). Tingimused lihtsad - saad olla omas telgis või cottage'is (viimane mõistagi kallim), duširuumid väljas eraldi (vabas õhus enamasti). Polnud need pesemiskohad nii räpased midagi (4 - 5 Itaalia kämpingus olen olnud). Aga üldiselt on muidugi parem, kui Itaalia keelt oskad, sageli nad muud ei räägi.
 
Mari 19. aprill 2004, kl 01.18
Olin ka Rooma lähedal kämpingus 3 aastat tagasi. Majad olid ratastel, toas sai olla kahekesi. Hommikust õhtuni 21-ni sai basseinis olla samas, Seal on ka söögikoht, kus hommikul sõime. Majas oli duss ja wc. Mugav,. Nime ei mäleta . Transport oli nii,et lähedal oli rong , mis viis 10 minutiga Rooma linna. Kämpingukoha lähedal on ka suur kaubanduskeskus ja turg, saab jalgsi minna.
 
Laura 19. aprill 2004, kl 09.56
Tuli meelde kämpingu nimi. Vaata otse kodulehelt http://www.countryclubcastelfusano.it
Soovitan saata e-maili, mulle vastati küll kiirelt ja tehti hinnapakkumine ning broneerisin meili teel. Koht oli väga meeldiv. Seal on nii telkimisvõimalused kui ka maja üürimine.
 
Kai 19. aprill 2004, kl 15.39
Suured, suured tänud kõigile!!
Nüüd julgen ikka sinna minna :)
Ilusat kevadet!!!
 
To Laura 19. aprill 2004, kl 22.23
to Laura
palju maksite seal?
 
Laura 20. aprill 2004, kl 13.57
Ma täpselt ei mäleta, aga meie üürisime telkimisplati, olime kaheksakesi ja mingi 50 eurot maksime umbes kokku. Olime seal kämpingus kaks päeva ja ühe öö. Sinna sisse ei käi söömine ega midagi muud. Üldiselt olid peaaegu kõikjal Euroopas kämpingutes sellised hinnad.
 
Helmi 22. aprill 2004, kl 09.14
Kämpingus Roomas ei ööbinud, küll raudteejaama kõrval hostelis (duširuum oli kolme toa peale, kuid duši ei pidanud jagama 10 inimesega - privaatne; toas ventilaator, mis mõjub konditsioneeri eest; gostel 24h avatud, sisse saab ainult kella andes - seega ei pääse iga suvaline kosserdama. http://www.hostelworld.com annab hosteli kohta suht suure turvalisuse reitingu). Tegemist oli turvalise, puhta ja toreda hosteliga (hosteli ligidal hunnikus püstijala kohvikuid, ksu hommikul hea capuccino ja saiakestega maiustada). Kolme ööpäeva eest käisin välja vist 900 krooni. Koht oli ses mõttes hea,et kesklinn seal samas. Ja vaatamisväärsused samuti. Hommikul vara pidin olema lennujaamas tagasi, mistõttu oli koht ideaalne kohvriga kosserdajale.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!