Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Lastega kuhu?
 
killi 15. aprill 2004, kl 14.12
Kuhu minna? Eelimisel aastal käisime Pipimaal(lapsed koolieelikud), nüüd uurisime EuroDisneilandi, aga netist leiab palju pettunute kommentaare. Et liiga kallis, mõttetu jne. Kaalusime ka Legolandi, aga reisifirmade poolt pakutavad reisid on liiga pikad ja omal käel ei julgeks ka päris ette võtta.
Kuhu minna? Miks?
 
triiton 15. aprill 2004, kl 14.24
Koolieelikust laps pole just väga konkteetne mõiste.
Kui minu poiss oli 4 aastane, käisime temaga Muumimaal ja talle meeldis seal väga (selline armas koht kus oli vaatamisasju rohkem kui nännimüüki). Suurem osa lapsi sellel ekskursioonil olid nii 6-8 aastased tüdrukud ja neile tundus ka meeldivat.
Samas 6-aastaselt oli minu laps juba sedasorti objektidest (kõikvõimalikud jõuluvanandusega ja kirjandustegelastega seotud maad) välja kasvanud. Praegu 8-aastasena leiab ta, et kõige enam meeldis talle üle-eelmisel suvel külastatud Baierimaa ja Tirool.
Ja üks asi mis minu poisile meeldis nii pisikesena kui praegu on kõikvõimalikud delfinaariumid, näiteks Klaipeda delfinaariumisse korraldatakse reise üsna odavalt.
 
killi 15. aprill 2004, kl 14.48
koolieelikud:)-4 ja 6
 
triiton 15. aprill 2004, kl 15.05
Minu kogemuste järgi 4-aastane poiss on pisike armas poisu, kes teeb Muumimamma ninale pai, surub Muumipapa kätt ja on selleüle väga õnnelik. 6-aastane poiss on enda arvates juba mees ja kardab ennast nännu-nännu asjadega blameerida. Nii et päris suur vahe. Tüdrukud tunduvad olevat stabiilsemad. Aga kui su lastele loomad meeldivad, siis vast tasuks vaadata hoopis selle valdkonna reise.
 
killi 15. aprill 2004, kl 15.18
Jah, kõigil ei ole poisse :); minul on tüdrukud ja loomaaias saab iga suvi 1-2 korda käidud, koos rootsisõiduga käisime ka Kolmarderi( kas sai õieti) loomaaias ja delfiinaariumis ka, väga vahva oli, etendused olid maailmatasemel.
 
Malle 18. aprill 2004, kl 08.49
Meil just oli sama mure, Pipimaal ja Muumimaal käidud, Disneyland liiga kaugel ja kohutavalt kallis. Lasime siis reiifirmadel teha pakkumised Legolandi reisile ja Rootsi Lisseberi lõbustusparki. Meil mõned kohad tühjad, kui olete huvitatud, saadame pakkumise.
 
Eike 19. aprill 2004, kl 12.42
to: Malle
Äkki saadaksid mullegi pakkumise?
 
külli 21. aprill 2004, kl 00.45
oleks pakkumistest huvitatud
 
Helina 02. mai 2004, kl 18.42
Tere! OLEN KA NENDEST PAKKUMISTEST HUVITATUD.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!