Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Põhja-Itaalia
 
manni 15. aprill 2004, kl 16.15
Sõidan mai esimestel kuupäevadel Põhja-Itaaliase, Torinose. Sooviks teada kuidas seal kliima on? Koht paks olema tegelikult suhteliselt mägede lähedal. Mitu kraadi seal umbes mai alguses on ja mis riideid oleks mõtekas kaasa võtta. Võib tundudda nüüd väga loll küsimus, aga kas seal sel ajal juba päevitada/ujuda ka saab? Ja kui palju raha umbes läheb nädalaks ajaks (ei ole mingi turistipaik).
 
marfa 15. aprill 2004, kl 16.38
http://estonian.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=Torino
tsekka ise järele!
 
R.A. 15. aprill 2004, kl 20.31
arvesta, et Põhja-Itaalia on nii või teisiti märksa kallim kui näiteks Rooma ning raha osataks seal küsida küll. Ja ujuda Sa ilmselt siiski praegu ei saa (kuigi bikiinid või kaasa krabada, ega nad palju ruumi võta).
 
ilmatark 15. aprill 2004, kl 22.46
Kliima on hetkel Itaalias kylm, olen siin ja tean, vahel sajab lund pohjas, vihmast ja tuulest raakimata. Voib-olla paari nadala parast on midagi muutunud, aga ei usu.
Soomise kohapealt: kui kaid valjas soomas, siis nt. yks pizza, pasta vms. maksab restoranis ca 5-7 euri ehk siis u. 75-125 krooni, valjas on suhteliselt kallis siiski soomas kaia, parem osta poest asju ja tee midagi kodus.
Vot. Ilusat reisi.
 
ikka 15. aprill 2004, kl 23.29
Soe on juba.Üleeile oli24 kraadi.Ujuda veel ei saa,aga päris mõnus soe on.Kevadriided ikkagi kaasa.Suvelupakad võibolla mitte.
 
laisha 17. aprill 2004, kl 18.20
Kliima vist kipub seal veel natuke jaheda võitu olema,viimased paar päeva on küll soojemad olnud aga muidu sadas vihma.Võta kaasa tavalised kevadriided,millega siingi käid ja muidugi midagi õhemat,sest kliima on muutlik.Ujuda veel praegu ei saa,aga kui sina sinna poole liikuma hakkad,kes teab...aega ju veel paar nädalat.Raha kohta võib öelda nii palju,et hinnad suht kallid.Kui sul on vaja ka majutust,siis üks öö mingis odavamas hotellis maksab kuskil 40 eurot.Söök on ka kallis,mul endal kulub päevas kuskil 15 eurot.
 
zeta 19. aprill 2004, kl 14.02
JAh,need viimased peavad on olnud kylmad.Vorreldes eemise aastaga on kulm kevad.Aga varsti on jalle soe.JA mais on tegelt soe.Kuigi Torinos vahem.Kain suviti seal kandis(bardonecchias).Ja kohalikud utlevad,et tavaliselt yle aasta on soojad kevad ja suvekuud.Eelmine aasta oli vaga kuum,ni ,et see aasta karta on.....
Sobrad kes nadal aega tagasi kaisid ytlesid,et magedes oli lumi.
Aga maini on veel aega.Oleksid voinud kysida hiljem.
Aga ilusat reisi sulle Torinosse.(Kylasta kindlasti egiptuse muuseumi)
 
Käinud 23. aprill 2004, kl 11.30
Üldiselt said vist juba targemaks.Et päris suvi ikka ei ole,aga kevad küll ja eks seal ka kliima vaheldub, nagu jumal juhatab.Väljas söömas käies on tõesti kallim,ainult Mc Donalds´is saad odavamalt.Soovitan toitu osta poest ja celateriat soovitan külastada.See on nimelt jäätisekohvik,kus ilmatu suur valik kõiksugu jäätisesorte.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!