Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Portugal
 
Rita 21. aprill 2004, kl 11.49
Oskab keegi miskit huvitavat pajatada Lissaboni kohta.Nimelt plaan minna paariks päevaks!
 
mimmu 21. aprill 2004, kl 14.38
Vaata http://www.lisest.org/ . Mees mul just käis siis sai infot otsitud.
 
Polgu Tütar 22. aprill 2004, kl 15.47
Kuningaloss, Prints Edwardi park, sild üle Tojo jõe (taksojuhid ingliisi ei špiigi, tuleb öelda ponto!), Lunastaja kuju (samasugune on Rios), Euroopa läänepoolseim neem c´a 30 km, samas ka kuninga suveresidents. Siis võiks teha sobiva trammiga tiiru mööda linna, hilbud ja nahk on odavad, tänavanurgalt saab praetud kastaneid, vanalinnas lonkida, tõusta mööda järske treppe
üles kindlusmäele (kohe kesklinnas, jõe kaldal, nime olen unustanud)....:)))
 
muki 23. aprill 2004, kl 11.50
kamoon, Lissabonist Sagresisse (Euroopa läänepoolseim neem) on julgelt 200 km! aga kihvt on seal tõesti, eriti selle majaka juures seistes on võimas tunne. lisaks on huvitav Sagresist mööda lõunarannikut ida poole sõita, kõik väiksed toredad kuurortkohad tee peal seal - Lagos, Portimao, Albufeira, Villamora jne.
 
Polgu Tütar 24. aprill 2004, kl 17.48
Nüüd, muki, eksid!
Lausa kaardilt vaatasin - Cabo Roca juurde sõitsime ca´30 minti, liiklus oli küll tihe, aga giidi jutu järgi oli vahemaa just 30 km.

*majakas oli küll ja transatlantiliste lainerite gaasijäjed taevas jätsid ka unustamatu mulje;)

Veel teenindusest - taksojuhiga oleks sobilik enne sõitu summa ilusti kokku leppida - meil oli "sinna" ots 7 EUR ja tagasi 18!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!