Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
EVMAR
 
katriin 24. aprill 2004, kl 10.16
Tere.

Kui paljud teist on läbi selle firma oma asju ajand ja kui paljud ka rahule jäänud? praegu pakuti los angeleses tööd ja mul kohe mõte et kas julgen ikka minna või mitte...
ma jään siis ootama teie vastuseid...
 
preili 24. aprill 2004, kl 10.31
võid minna küll. nad küll ajavad asju ilma mingite emotsioonideta, aga siiski ok. tean paljusid kes on käinud nende kaudu. kui lähed work & travel kaudu siis tea et palk katab kulud mis siin teed ja ainult heal juhul saad natuke peale. palju sõltub sinu inglise keelest ja töökogemusest.

good luck
 
katriin 24. aprill 2004, kl 10.36
aitäh, hea on kuulda et vähemalt mingidki emotsioonid kellelgi selle firma kohta on.
eks ma siis kappan reisile:)
 
anna 24. aprill 2004, kl 14.04
Ei soovita seda firmat kellegile. Tean mitut inimest, kes illegaalina töötama on pidanud, kuigi firma lubas, et saavad koha peal tööviisa. Lapsehoidjaid sokutavad küll suvalistesse neti teel leitud peredesse.
 
preili 24. aprill 2004, kl 14.24
euroopasse lapsehoidjaks ei tasu Evmari kaudu kindlasti minna, nad tüssavad kuidas jaksavad ja kui midagi juhtub, ei aita nad sind kindlasti. euroopa asju ajavad nad illegaalselt, see on õige küll. usa on aga teine asi, seda on nad siiani teinud legaalselt, suure vaheltkasuga küll aga ikkagi legaalselt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!