Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
usa viisa mujal riigis
 
helena 26. aprill 2004, kl 00.57
tekkis selline kùsimus et kui mul on eesti pass kas ma saan siis taotleda viisat ainult eesti riigis vòi saan ka taotleda nàiteks hispaanias-kuna elan siin ajutiselt,aga tahaks usa minna.vòi ikka ajatakse kòik eesti kauda ja kuidas see asi kàib pàrast euroopa liiduga ùhinemisel. teab ehk keegi.tànud ette..
 
reisisell 26. aprill 2004, kl 12.35
Kui sa viibid Hispaanias seaduslikult ja ikka kauem (õpid, töötad, elamisloaga vms), mitte lihtsalt lühireisil, siis võid muidugi seal taotleda. Ühinemine ei muuda midagi, USAsse on ikka viisat vaja.
 
sirts 26. aprill 2004, kl 19.21
mina olin 6pilasviisaga Taanis ja taotlesin usa viisa seal.Sain kymneks aastaks.Kui vastava maa viisa on passis,saad ka seal taotleda,siis aga mitte,kui ainult turist oled.EDU!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!