Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
roheliste rattaretk
 
naiska 26. aprill 2004, kl 11.09
Tere.
Olen juba mitu aastat tahtnud roheliste rattaretkest osa võtta, kuid iga kord olen loobunud, sest pole kellegagi minna. Sõbrad-sõbrannad ei ole huvitatud ja üksinda ka ei taha minna.
Kuna sel aastal seis sama, siis mõtlesin, äkki on teisigi minusuguseid, kellel jääb minemata just seepärast, et pole kellegagi minna. Siis võiks ühineda ja lõpuks ometi teoks teha selle mõtte.
Olen naine ja 40.
 
Nele 26. aprill 2004, kl 15.51
Kuskandis elad?
 
mina ka 26. aprill 2004, kl 22.31
Mina ka olen selline, et läheks , aga pole kaaslasi. Korra noouses olen käinud, siis oli ka Alutaguse kandis. Lähen vaatan roheliste lehelt, mis värk see aasta täpselt on, et millal ja kus marsruut kulgeb.
Ise olen peaaegu 35 ja Tallinnas elan.
 
naiska39 27. aprill 2004, kl 08.33
to Nele:
Järvamaal
 
siilu 27. aprill 2004, kl 10.37
mida imet siis sinna üksi minna ei julge, ma sõitsin mullu vana laenatud ühekäigulisega ja enamvähem kõik aeg üksi, paar noort plikat oli küll ligi, aga need tulid viimasel hetkel kampa ja muud kokkupuutumist ei olnud, et pidin kogu nende kola vedama ja ühes telgis ka magasime. Kui nad poleks tulla saanud, oleksin läinud sellegipoolest ja loodan tänavugi vändata. Olen ka kõvasti üle 40, kaal üle keskmise ja väljanägemine alla keskmise, ei olnud mullu uutest sõpradest puudust ja küllap tekib neid tänavugi. Täiesti vastupandamatu üritus, sinna lihtsalt PEAB minema.
 
Nele 27. aprill 2004, kl 12.06
Vändata on võib-olla tõesti üksi mõnusam, aga kui on hea ja tore olla, siis tahaks seda rõõmu kellegagi jagada. Kohe ja kohapeal. Matk on uute tutvuste sobitamiseks väga hea, kohe saab selgeks, mis inimesega tegu.
Mina olen Tartust, aga paar päeva on veel otsustamiseks aega.
 
minaise 27. aprill 2004, kl 15.18
ma tahaks ka minna, aga mul on probleem - kuidas krdi moodi ma ratta tartust idavirusse saan?
 
idaviruke 27. aprill 2004, kl 15.51
Bussiga. Bussijuht paneb ratta pakiruumi, kui piisavalt lunida ja head vene keelt rääkida.
Teine võimalus - neljapäeva õhtul rongiga Tapale, seal passid tunnikese ja sõidad Narva rongiga Jõhvi edasi. Jõhvis oled õhtul kl 21, siis sõidad rattaga natuke kuhugipoole linnast välja ja paned seal telgi üles. Magad telgis. Kas hommikul ärkad, seda ära minu käest küsi, vabalt võid enda ribide vahelt näiteks kellegi noa avastada vms.
 
Nele 27. aprill 2004, kl 16.15
A jätke jama, Tartust on transport organiseeritud
http://www.loodusajakiri.ee/loodus/index.php?id=-12
 
nja 27. aprill 2004, kl 20.41
Transa on päälinna poolt ka organiseeritud...aga kas keegi seletaks plontile, mis asi s.t. kus kohas on Tallin-Väike jaam? Kas selle all mõeldakse Tondit?/mis oleks kõige loogilisem/...aga kas Tartu mitte teisel poole ole? Nii, et ikka Ülemiste? Või mis asja...
 
elementaarne 28. aprill 2004, kl 02.26
Tallinn-Väike jaam on see, mis linna poolt tulles üle viadukti Pärnu mnt. vasakul jääb (Pärnu mnt.- Juurdeveo ristmikult paarsada meetrit vasakul, tänava lõpus, paistab uhke paekivist jaamahoone), Tondi jaam (pisike puidust osmik) aga täpselt samast ristmikust vasakule (ehk ristmik Pärnu mnt. - Tondi tn.). Tean, 20 aastat siinsamas elanud ja oma lapsele, kes osalemas, lähen just T-V:sse "lehva-lehva" tegema!!!
 
Katrin 29. aprill 2004, kl 17.14
Hea meelega ühineks ka kellegagi, soovitavalt Tartust. Ise plaanin kindlasti minna. Olen 33 aastane, mõnel rattamatkal olen varasematel aastatel käinud ka.
 
hädas 30. aprill 2004, kl 11.12
Pärnust ei ole mõnda suuremat transporti organiseeritud või? ise veel saaks kuidagi kohale, aga niipalju rattaid ei võta liinibussid korraga peale kui vaja oleks.Hakka või esmaspäeval tasakesi rattaga sinnapoole valmis sõitma :(
 
äri 02. mai 2004, kl 11.33
siinkohal oleks küll hea äri-idee pärnust, haapsalust jne tulijate transa orgunniks.
võib olla keegi võtab kätte järgmisel aastal. tegelt jõuaks ju ka sel aastal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!