Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Estraveli pakkumine
 
Huviline 26. aprill 2004, kl 13.54
Türki 40% tavahinnast soodsamalt .. otsustas keegi juba pakkumist kasutada ja 8ndal mail türki sõita? ise kangesti sügelen. pole varem käinud ja seda enam on suur kihk maailma avastada. siit ka kysimus, kas sellisel ajal on mõistlik yldse minna (ilmad, on äkki jube palju turiste?), vahetult enne eurovisiooni? kuigi sain juba aru, et alanya ja istanbuli vahe on 830 km, et eurovisioon vast otseselt rahvarohkust ei lisa. aga mida yldse peaks teadma-arvestama alanyasse sõites?
 
kelly 26. aprill 2004, kl 14.53
Kus seda pakkumist reklaamiti.
 
Nodzu 26. aprill 2004, kl 15.59
Kui tahad rannamõnusid nautida, päevitada ja ujuda, siis mine kindlasti. Mai kuus paras, siis pole ka nii kuum. Endal väga positiivsed elamused Alanyast, kuigi ise käisin juunis, siis oli parasjagu kuumalaine ja kraadiklaas näitas nädal aega üle 40C. Istanbul on Türgi teises otsas ja Alanya ei ole väga suur kuurortlinnake, nii et väga suuri rahvamasse seal ei kohta.
PS! ööd on väga kuumad ja türgi mehed tahavad sinuga igal sammul tutvust teha!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!