Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Tuneesia- kas on vaja vaktsineerida?
 
pisik 27. aprill 2004, kl 11.05
Kas Tuneesiasse sõiduks on vajalik ennast vaktsineerida. Merimetsa nakkushaiglast öeldi, et kohustuslik pole aga soovituslik on. Kas siis on vaja ja mis haigused ohustavad. kas peaksin minema konsultatsioonile arsti juurde.
 
teine hiir 27. aprill 2004, kl 12.52
hepatiidid võib ikka ära teha igaks juhuks, kui reisimist rohkem. muud pole sinnasõiduks küll vaja. konsultatsiooni võib ikka võtta. kuigi see maksab muidugi.
isiklikult olen käinud tais, egiptuses, tuneesias, midagi hullu peale kõhuhäda pole juhtunud. aga vaadake, mida sööte-joote. ärge laske jääd kokteili sisse panna ja tarbige pudelivett. peske usinasti kästi ja olge muidu tähelpanelikud. ei juhtu hullu midagi.
 
Madeleine 27. aprill 2004, kl 15.39
Mina küll ei vaktsineerinud, mäletan, et küsisin veel reisibüroost selle kohta, aga ka seal öeldi, et pole vaja.
Midagi ei juhtunudki aga see vee jutt on muidugi õige.
 
lolita 27. aprill 2004, kl 17.32
to teine hiir. Hepatiidid????antud juhul siiski a-hepatiit.Käisime alles egiptuses ja sinna küll mingit vaktsiini ei teinud,isegi lapsele mitte.vett pudelist ka hammaste pesemisel.
 
ruu 30. aprill 2004, kl 08.36
to Lolita
:))))))))))))))
 
? 02. mai 2004, kl 16.10
Mida kõhuhädade puhuks soovitate kaasa võtta? Söetablette?
Mis ravimeid üldse kaasa võib ja on soovitav võtta?
 
bee 03. mai 2004, kl 16.29
Söetabletid käivad küll, ja võiks ka apteegist soovitust küsida, mida kõhunakkuse puhuks võtta. Saime kah Tuneesias juba teisel päeval miski viiruse külge, igaks juhuks pidi ikka mitu päeva WC lähedusse hoidma. Aspiriin ja ibuprofeen võiks samuti kaasas olla, plaastrid muidugi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!