Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
koerasõbralik ööbimiskoht
 
kalle 28. aprill 2004, kl 15.42
Kas on Eesti näiteks mõni kämping või turismitalu või.. kus ka siis saaks ööbida, kui koer reisil kaasas on? Tore, kui jagaksite oma kogemusi.
 
veera 28. aprill 2004, kl 15.53
jah, päris mitu. Lihtsalt eelnevalt soovitan pärida helistades kas on lubatud. Vahest lubatakse tasuta sisse, vahest küsatakse lisa raha. Nt. põhja Eestis on selle suhtes sõbralikud talupidajad.
 
plika 29. aprill 2004, kl 08.06
Käisin aprilli alguses Taagepere lossis koos oma taksiga ja kõik sujus... Seal oli ka üks teine koer koos pererahvaga, nii et tundub et koertega reisimine on normaalne...
 
Laava 29. aprill 2004, kl 17.20
mina olen elanud kolm päeva Kassari tünnmajakes koos shoti terjeriga, kellele toodi selleks puhuks isegi oma pisike kuut :-))) mida ta kahjuks küll ei kasutanud, eelistades autos magada, aga ikkagi - südame tegi soojaks :-)))
 
maias 30. aprill 2004, kl 17.34
Me oleme kahel suvel koos kassiga olnud Varbla puhkekülas mere ääres. Kassil oma pissuaar kaasas,jalutas rihmaga ja toit oli külmas. Ka sel suvel plaan minna.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!