Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
APPI!
 
viis rohelist jalgratast 30. aprill 2004, kl 14.02
Roheliste rattamatkale vaja minna, aga ei saa kuidagi oma rattaid Jõhvi, veel hullem, tagasi ei saa üldse. Äkki mõni bussi- või autotäis rahvas läheb Pärnust, sinna saaks eelmise päeva jooksul ennast kohale toimetada oma rataste jm. kolaga. Tartu variant oli siin ka arutusel, aga sinna tagasi jõutakse alles pühapäeva õhtul, siis ei saa sealt enam kuidagi koju ja öömaja ka eriti ei ole ja esmaspäeva hommikuks vaja tööle/kooli jõuda. Täiesti lootusetu olukord, täna viimane päev raha üle kandmiseks...
 
Kats 30. aprill 2004, kl 15.45
Kust tuled? Kas rong ei sobi?
 
viis rohelist 30. aprill 2004, kl 16.14
Mõisakülast :(seal lõpetati raudteeliiklus ammu ära, kas ma siin muidu hädaldaks. Tallinnast läheb rong hommikul kell 7, Tartust rattaauto ka vara.Tartu kaudu oleks ehk kuidagi saanud, aga siis tuli välja et pühapäeva õhtul hakatakse Jõhvist nii hilja tulema, et Tartust ühtegi bussi enam ei tule,millega tagasi saaks ja ega bussijuhid eriti ei armasta, et rattaid kaasa veetakse. Head väntamist kõigile, kellel paremini vedanud!
(Aiman ette mõnda järgmist kommi:elad siis nii lolli koha peal)
 
ree 02. mai 2004, kl 11.29
mis siis tulemus on? said hakkama ja tulete retkele?
ise õnneks tallinlane ja tuleme kas rongiga või autoga.
kaugeltnurga inimestel tõesti raskendatud olukord...
 
Kats 02. mai 2004, kl 21.02
Ahhjaa, siis küll.
Olen ise ka pidev rattamatkaja ja seetõttu transpordihädadega tuttav. Aga näit. eelmisel suvel saime küll neljakesi koos maastikuratastega liinibussi peale (kusjuures pakiruumis oli juba enne meid üks ratas), ainult esirattad tuli muidugi alt ära võtta, aga see käib ju väga kähku lihtsalt.

Varem olen ka vahest bussifirmasse ette helistanud ja öelnud, et vot sel kellaajal tahan nii mitme rattaga punktist A punkti B saada. Panevad selle siis vist kuskile kirja ja tuleb ainult oma rattaga bussijaama laekuda õigel ajal.

*läheb ise ka roheliste retkele, juba neljandat aastat :)
 
lissu 06. mai 2004, kl 09.33
kuidas siis läks? mina põrutan juba täna jõhvi poole tartust- juhtus nii et see va jõhvi mu kodulinnake kunagine. loodetavasti jõuab ikka pärnu rahvas ka kohale:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!