Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
mida teha roomas, kui aega on vaid 1 pàev? :S
 
italiana 02. mai 2004, kl 20.51
kui peatun roomast làbisòidul termini rongijaama làhedal hotellis ja olen seal suts alla 1 pàeva, siis kas oleks mòtet ka rooma kondama minna? mida toredat seal làheduses olla vòiks, millele jòuaks sellise napi aja jooksul pilgu peale visata?
olen kunagi rooma kyll làbi kàinud, aga orientatsioon tàitsa meelest, et kus mis asus jne. ei màleta enam nii hàsti, see oli juba aastaid tagasi. :)
 
Kats 02. mai 2004, kl 20.57
Kindlasti San Pietro katedraali kuplis ja katusel ära käia, Foorumile ja kondikabelisse lipata ning mõnes nurgataguses söögikohas pastat mekkida.
 
Fu 03. mai 2004, kl 17.59
Sõltub su enda huvidest. Kui Roomas juba korra käidud ja tüüpilised vaatamisväärsused nähtud võid minna ja veeta päeva mõnes muuseumis või lihtsalt istuda kohvikus, nautida imelist toitu ja veini ja vaadata inimesi. Ära unusta jäätist süüa.
 
päka 04. mai 2004, kl 11.13
Minu kogemused Rooma jäätisega on kehvad, aga proovi kindlasti:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!