Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
piknik
 
jänku 03. mai 2004, kl 15.27
Tahaks jubedalt kuskile piknikku pidama minna. Samas võiks koht olla selline hästi romantiline, et vesi, kõrge kallas, mäed, ojad, mida iganes, peaasi et kogu komplekt ja vaade supper oleks. Väga oluline samas, et koht oleks eraldatud, nö oleks võimalik leida oma vaikne nurgake, et siis .... :). Koha suhtes muid nõudeid pole, ainult et Saaremaale, iiumaale minema ei hakkaks, sest see nõuaks mitut head vabat päeva, aga kahjuks kiired ajad. Et siis igasugused ettepanekud, soovitused oodatud.
 
erak 04. mai 2004, kl 01.50
väga lahe koht on Soontaga maalinn Pärnumaal.seal on mõnusad lõkkeplatsid ja saab mööda laudteid raba uudistamas käia.lõkkeplatside juures olid isegi puuriidad olemas ja on ka sellised vahvad majakesed,kus keskele saab lõkke teha ja seinte ääres on pingid,suits läheb läbi katuseava välja ja nii ei saa isegi vihm piknikuplaane rikkuda.vaatetorn on ka ja suvel on kogu väli muulukatest punane.kui oled huvitatud,siis soovitan täpsemat infot uurida Varbla metskonnast, vähemalt paar aastat tagasi hooldasid nemad kogu seda maa-ala.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!