Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
VIRUREISID....kas on usaldusväärne reisifirma??
 
pepe 04. mai 2004, kl 12.56
kas keegi teab midagi...või on ise kasutanud VIRUREISIDE tenuseid. tahaksin suvel reisima minna ja leidsin virureisidelt sobiva reisi...kuid olen selle firma kohta kuulnud ka negatiivset informatsiooni....tänx!!
 
bee 04. mai 2004, kl 13.04
Vaata eelmise nädala Pealtnägijat (või loe netist), saad kohe peoga fakte :-)
 
triip 04. mai 2004, kl 13.51
Loe http://trip.ee/node/view/4015
 
tiuks 04. mai 2004, kl 14.02
kust saab pealtnägija saateid netist lugeda ?
 
pepe 04. mai 2004, kl 14.15
kas pealtnägija saadet oleks võimalik ka tagantjärgi kusagilt netist vaadata?
 
Chick 04. mai 2004, kl 14.29
Mina ei julgeks kyll mingi hinna eest selle firmaga enam minna - loe www.trip.ee foorumit! Kindlasti on veel palju teisi firmasid, kes sama hinna eest haid reise pakuvad!Voi maksad natuke rohkem ja saad ilusa puhkuse mitte ei harrasta shokiturismi!
 
bee 04. mai 2004, kl 15.25
ITV-st saad vaadata, 1 saade maksab 5 krooni.
 
reisija n 04. mai 2004, kl 18.59
Mina käisin eelmisel suvel Virureisidega Suurbritannias. Polnud üldsegi hull. Bussijuhid olid tasemel. Firma juht isiklikult oli kaasas ja mängis ka giidi. Nägi õudsalt palju...ma arvan et tunduvalt rohkem kui misiganes lennureisiga. Ja odavamalt sai ka kui teiste firmadega. Ma pole selle firma mingi fänn, aga sel suvel lähen ka nendega - ikka selleks, et raha kokku hoida.
 
E 05. mai 2004, kl 11.34
Viru reiside kohta veel niipalju, et giid räägib pool reisi vene keeles. Neil ju palju inimesi Ida-Virumaalt.
 
elts 05. mai 2004, kl 12.54
Käisin Viru reisidega Hispaanias paar aastat tagasi. Muud negatiivset peale vene keele tõesti ei mäleta. Räägitakse jutt eesti keeles ära, siis sama jutt vene keeles, ja siis keegi ärkab: tshevoo-tshvoo, ja jälle otsast peale vene keeles. Pole kolme aasta jooksul ka nii palju venet kuulnud, kui selle kahe nädalaga!
 
Triin 08. mai 2004, kl 22.39
Olen teinud 2 reisi Virureisidega. Tempo on peal, programm maksimaalne. Algusest lõpuni distsipliin: kes õigeks ajaks bussi juurde ei loiva, sõitku ise järgmisse punkti. Ei mingit jorutamist ja isekate ootamist! Giidide tekst kakskeelne, kuid konkreetne ja informatiivne. Hostelisse hilja ja üles vara. Hinnaklass soodne. Ebameeldivusi pole ette tulnud. Tervise- ja reisikindlustused jagatakse kohe kätte, kaardid ka. Muidugi on selline tempo ja muljete kiire vaheldus väsitav, kuid see on juba valikute küsimus.
 
kati 10. mai 2004, kl 10.39
Käisime eelmine suvi London-Pariis. Enamus venelasi oli mitte Ida-Virust , vaid Tallinnast. Kõik tõlgiti sõna-sõnalt vene keelde, kuigi reisifirmast öeldi, et ainult tähtsamad asjad. Isegi kõige tühisemad sõnad. Hakkas vastu. Puhkus on ju ikkagi see koht, kus ma tahan just nii olla, kuidas mulle meeldiks.Kusjuures me seda kohta just uurisime, seda venet on niigi iga päev söögi alla ja peale, ja ajakadu oli ka tohutu sellega seoses.
Bussid on vanad, tualett ei töötanud, iga mõne tunni tagant oli trassil vetsu peatus. Tagasiteel ütles ühel ööl bussi soojendus üles, kõik külmetasid metsikult.
Ja see Formula hotellides 3-ne majutus! Meie jaoks polnud see ebameeldiv, kuna maksime kohe ühe koha kinni ja saime olla kahekesi. Aga nendes hotellides on ju üks lai voodi ja üks ühene voodi on üleval, umbes nagu kajutis. Ja inimesed , kes ei teadnud asjast, pididki magama võõra inimesega ühes voodis. Samuti kes ei teadnud asjast nt. abielupaar magas all laias voodis ja üleval mingi võõras mees või naine. See on ju jube! Ja kuna meil osa inimesi tagasi ei tulnud, siis giid hoidis oma tasku raha kokku ja pani ühte tuppa elama kaks neiut laia voodi ja võõra noormehe ülesse, kuigi neil oli kinni makstud eraldi toad.
Hind on küll tuusikul odav, aga kui juurde arvestada kõik hommikusöögi maksumused , mis me kodunt kaasa vedasime ja mis teiste firmadel on hinna sees ja mis me kallite eurode eest ostsime , siis selle tuusiku hind tuleb määravalt suurem. Kõike ju kaasa ei jõua vedada!
Veel hakkas vastu , et nt. Berliinis lasti meid nagu lambakari linna peale lahti, giid Sirje ütles, et vaadake ise paar tundi. Tema käib alati sealt ostmas omale ja perele kaupa, sääl on see kõige odavam, nii me siis passisime väljaku peale ja ootasime, kuni giid tuli suurte pampudega kaubareisilt. Giid oli paraja nähvaka ütlemisega, Firmal soovitaks osta talle mingi lipuke pika varre otsas, et olex teda näha igal pool ja ta ei peaks kogu aeg plaksutama.
Oli veel teisigi jamasid, aga see lähex väga pikaks kõike üles lugeda.
Kokkuvõtteks otsustasime abikaasaga, et selle firmaga me enam tegemist ei tee, olgugi ta odavam.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!