Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
odavaimalt Taisse?
 
mhh 04. mai 2004, kl 14.35
Millist kanalit mööda oleks võimalik hankida võimalikult soodsaid pileteid Bankoki, plaanime sügisel ca 2 nädalast reisi (hotelli otsiks koha peal), kuid teeks juba väikest uurimist nüüd.
 
Haad Rin 04. mai 2004, kl 15.46
kas mitte lufthansal polnud hiljuti odavat pakkumist, hm aga üldiselt väga alla 10tuhande ei leia. saab minna finnairiga - pilet ca 12, aeroflotiga läbi kiievi, ja läbi kopenhageni(oli vist?) Thai Airiga - seda soovitan kuna selle turistiklass on umbkaudu võrreldav finnairi businessi omaga - väga hea teenindus. kas plaanitegi puhkuse veeta bankokis? sest juhul kui lõunapoole äkki soov minna siis on mõtekas otsida lendu hoopis phuketisse.
 
Malle 05. mai 2004, kl 08.05
Meil tutavad käisid Tais läbi Moskva, kahenädalane reis + ööbimine+ hommikusöök läks 9000 Eek i maksma, nii et uuri vene reisibüroosid. Seda ma ei tea kust.
 
mai 05. mai 2004, kl 08.41
vaata vene lennufirma Transaero kodukat, käisin ise läbi Moskva Indias, sõit kokku (Tln-Moskva-Tln, Moskva-Goa-Moskva) läks kokku u 10 tuh (seal sees siis juba kindlustused ja viisad)
 
dooh 10. mai 2004, kl 06.35
Phuket'i ei soovita minna praegu, louna-Thais , vaga ligidal Phuket'ile on tosised rahutused, kohalikud moslemid poletavad koole, kirikuid jne. Sajad inimesed on tapetud , loodetavasti on olukord kontrolli all , kui sygisel Thai'sse lahed.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!