Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Kiiev
 
kellu 04. mai 2004, kl 21.07
Sõidan komandeeringusse Kievisse. Kahjuks ei tea midagi Ukrainast, ega Kiievist? Ehk on keegi käinud seal ja oskab anda näpunäiteid kus peaks kindlasti käima ja mida nägema, kus on kõige parem mõned sisseostud teha,mis on võimalikud ohud?
Tänan kõikim kes oskavad aidata!!
 
krista 05. mai 2004, kl 02.19
Käidud mitu korda, aga kahjuks u 15 ja 20a tagasi. Vaatamist väärivad kindlasti mitmed kirikud ja katedraalid. Sofia katedraal, Kiievi Petšerski suurklooster jpt. Kaubanduse koha pealt ei tea tänapäeva Kiievis küll midagi, aga usun et peatänav Kreštšatikul leiad kindlasti midagi huvitavat selles osas.
 
college 06. mai 2004, kl 08.43
kesklinnas on üks pikk tänav täis suveniirimüüjaid, seal soovitan kindlasti jalutada. tänava nime täpselt kahjuks ei mäleta, aga kuidagi aleksanderi sarnaselt ta kõlas :) algab (või lõpeb) ühe mäe otsas, kust ilus vaade kiievile. aga üldiselt jah on kesklinn täis imeilusaid kirikuid... metrooga saab kõige paremini liikuda, kui tahad ka kesklinnast kaugemale minna.
 
terane 11. mai 2004, kl 15.10
Jah ringi liigu igatahes metrooga-kiire ja odav. Osta endale kohe korralik linnakaart koos metrooplaaniga -seal on ka suuremad vaatamisväärsused kirjas.
 
uss 12. mai 2004, kl 11.48
Vaata ise, mis meelib

http://www.uazone.net/Kiev.html
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!