Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
telkimine Leedus
 
MArgus 06. mai 2004, kl 18.52
Tere

Tahaks suve Leetu minna telkidega

aga ei tea kus telkida saab kas on kellegil mingit infi
Leedus telkimise kohta
 
hi 06. mai 2004, kl 19.56
Leedus ei saa vabalt telkida. telkimiseks on tasulised platsid. Enamus neist olid sellised, kus kõik ühiselt koos olid, nagu heal vene ajal. Palanga lähistel on üks väga vaikne telkimiskoht, u 5km palangast läti poole, seal oli mingi lõbustuskoht lähedal.
 
bee 07. mai 2004, kl 09.38
Oleme Palangas kahel suvel telkinud, üks koht on ka linna servas, randa jalutada ca 15 min. Samuti selline nõuka-aegne koht (vist mingi vana puhkebaas), aga saab kasutada dushi ja pliiti. Päris vabalt metsa alla vist jah minna ei tohi.
 
hi 07. mai 2004, kl 09.42
Tahtsin veel lisada, et sellel minu telkimiskohal sai kasutada kööki ja dushiruumi ka. aga seda bee telkimiskohta tean ka, sinna me siiski ei läinud, kuna rahvast oli jube palju.
 
riinuk 07. mai 2004, kl 13.55
miks telkida kui seal majutus üliodav???trakai lähedal galva järve kaldal on koht kus meie eelmine aasta saime maja teise korruse (magamistuba,esik,veranda,rõdu,vannituba) maksis ööpäevas (kahele+ laps) 450 krooni eest ja toit.....on kah seal baaris odav
 
bee 10. mai 2004, kl 13.43
Majutus on seal tõesti ka odav, igal pool tee äärea (Palanga kandis) pakutakse. Meile lihtsalt meeldis telkida :-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!