Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
elama Milaanosse
 
unimara 08. mai 2004, kl 19.01
Uurin siin ka kas leidub ehk Milaanos sõbralikke eestlasi, kellega ühendust pidada. Tahaksin nimelt sinna linna varsti kolida kuid ei tunne sealseid eestlasi. Oleks tore kontakti saada kui kellelgi on huvi ja veidi aega. Ma ise ka selline sõbralik ja muidu kena inime, kel seal aga päris kedagi tundmata oleks veidi kurblik. Minuga võib ühendust saada aadressil Kairi.Kosk@mail.ee :)
 
zeta 09. mai 2004, kl 18.47
mine www.rate.ee pane otsingusse valismaa ja Milano.Leiad palju eestlannasid ja eestlasi.
Ise elan praegu mere aares (itaalias).Aga arvatavasti mone aja parast kolin tagasi sinna
 
piuks 10. mai 2004, kl 20.18
mis sa seal tegema hakkad? tuleks ka
 
Kairi 10. mai 2004, kl 21.55
Aitüma hea nõu eest! Lähen Milaanosse niipea kui olen leidnud endale mingi koha kus seal olla. Ega ei oska miskit soovitada? Tahaksin minna juba suvel et keelt õppida, sügisel aga kooli minna. Mul raha muidugi on vähe, peaks mingi aja pärast tööd ka leidma, võimalikult ruttu muidugist. Olen üks tuulepea vist kui tahan sinna üldse minna, igalt poolt kuulen et seal kõik nii kallis...

Head ilma ja muidu ka mõnusat olemist!
 
zeta 11. mai 2004, kl 09.40
NO,kui sa just ei lahe keskusesse sooma,siis mina vahemalr kui pitsat sooma minna.Loppkokkuvottes maksan vahem kui eestis.V.a,et itaalias tuleb juurde n.o taldriku hind.1.50-2.50eur.
Toitu ostad ju super/ipermercatodest.Hinnad odavamad kui siin mere aares.(kus elan praegu)
Kui muud huvitavad teada tahad,siis akki annad e maili.
 
Kairi 11. mai 2004, kl 14.45
Jah muidugi oleksin väga rõõmus kui saaksin teada ka muud huvitavat.:) Mu e-mail on Kairi.Kosk@mail.ee Tulen muideks just järgmisel nädalal sinna korraks käima ja lähen ka mere äärde, ega pole juhuslikult sama koht (Sestri)? Jah toidu osas ma niiväga siis ei muretse aga just elamispinna maksumuse kohta olen kuulnud et on hästi kallis. Aga räägime ehk lähemalt mailides? Ootan huviga!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!