Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
lastminute
 
käkk 10. mai 2004, kl 16.08
kas keegi on käinud nn. lastminute reisil, kus tegemist loteriimajutusega? Tahaks kuulda kogemusi, et kuidas see ööbimine olnud on, ja kas midagi väga jubedat ka juhtunud.
 
Potsa 11. mai 2004, kl 09.34
Viimased kolm aastat oleme mehega ainult lastminute reise kasutanud ja sellega hulga raha säästnud.Kokkuhoitud rahaga saab kohapeal võimalikult palju näha ja teha.Senini kogemused head ja hotelle on " seinast seina".Reisil olles pole öömaja meie jaoks eriti oluline ,korralikud pesemis ja magamistingimused on senini kõigis hotellides olnud.
 
käkk 11. mai 2004, kl 10.56
tänud,
mul on ka rohkem tähtis ringi vaadata ja nagunii tahaks hotellis ainult öösel natuke magada ja pesta. Kui see võimalus olemas, siis kõik OK:)
 
tiina 12. mai 2004, kl 09.22
Olen loteriimajutusega, mille korraldas kadunud Wris, ööbinud hotellis, kus samal ajal käis vilkalt kupeldamine ja prostitutsioon...:) Aga noh - mind isiklikult see ei seganud.
 
kata 12. mai 2004, kl 10.18
Mina käisin Horizon Traveliga paar aastat tagasi nn. lastminute reisil ja oli täitsa korralik 3* hotell koos hommiku ja õhtusöögiga... ja meie saime selle hotelli juba eestis olles teada - lihtsalt pinnisime nii kaua reisifirmat kuni ütles
 
Liisu 13. mai 2004, kl 13.17
Käisime Tuneesias, väga lahe, ja super hotell oli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!